KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PATO"
Boateng sorsára jutott Pato 2012. január 20. 12:45 Kevin Prince-Boatenghez hasonlóan Pato is combizom-sérülést szenvedett kevesebb mint egy hónappal a Milan naptárának legfontosabb mérkőzése, az Arsenal elleni BL-csata előtt. Három-négy hetet kell kihagynia a brazil csatárnak - amennyiben nem merülnek fel komplikációk.
 
Meglátogatta Cassanót Pato és Materazzi 2011. november 1. 15:16 Pato, Antonini és az Inter korábbi sztárja, Materazzi is meglátogatta a kórházban kedden a Milan csatárát, Antonio Cassanót, aki átmeneti agyér-elzáródás miatt enyhe szélütést kapott a hétvégén. A BATE elleni, kedd esti BL-meccset tévén nézi Fantantonio.
 
Van ára Patónak?! 2011. október 31. 18:40 Merész átigazolási pletyka látott napvilágot hétfőn az átigazolás-specialista calciomercato.com internetes portálon: e szerint van ára Patónak, a Milan brazil válogatott csatárának. Az összeg 45 millió euró körül lehet. Új játékmesterre "gyűjtenek" a piros-feketék, és könnyen elképzelhető, hogy a vezetők beáldoznák Patót az ügy érdekében...
 
Cassano, Pato csatársor a Nou Campban 2011. szeptember 13. 17:56 Adriano Galliani ügyvezető igazgató már tudni véli a Milan kezdőcsapatát, nyilatkozatában arra engedett következtetni, hogy a Cassano, Pato csatársor felel majd a vendéggólokért a Nou Campban.
 
Pato: Mindörökké Milan! 2011. június 28. 13:45 Pato még hosszú évekig a Milanban szeretne futballozni, és a klub legendájává válna. Tervei között szerepel, hogy valamennyi trófeát megnyerje a Rossonerikkel, de a válogatottal is komoly céljai vannak.
 
Pato kihagyja a Copa Américát! 2011. május 23. 15:48 Az Udinese-Milan szezonzáró bajnoki tragikus hőse a vendégek 21 éves, brazil válogatott csatára, Alexandre Pato, akinek kificamodott a válla, orvosa szerint biztos, hogy nem vehet részt a július elsején kezdődő Copa Américán.
 
Egy hónapos eltiltás Patónak 2011. április 14. 17:16 Egy hónapra, az izgalmas olasz bajnoki hajrá lezárultáig eltiltotta magát a szextől Alexandre Pato, a Milan 22 éves brazil futballcsillaga - írja a Corriere della Sera.
 
Berlusconi lányával kavar Pato 2011. február 25. 18:34 Paparazzók lefényképezték Alexandre Patót, amint Barbara Berlusconival kilépett egy milánói étteremből. A Milan 22 éves brazil futballistája alighogy elvált Sthefanie Britótól és túlesett a brazil szépségkirálynő, Débora Lyrával való kapcsolatán, újabb "vad" után nézett. Csakhogy éppen Silvio Berlusconi Milan-tulaj kisleányát szúrta ki magának. Ejnye, na!
 
„Pato? Női fociban világbajnok lenne” 2010. november 1. 18:11 Nincs irigylésre méltó helyzetben a Milan, amely azután, hogy otthon kapott ki a Juventustól, egy talán még erősebb együttest, a Real Madridot látja vendégül szerdán a BL-ben. Szinte csak Ibra tűnik biztos pontnak a csapatban, Allegri sok kritikát kap, még Pato helyét is megkérdőjelezték a kezdőben, ahová visszatérhet Ronaldinho és Thiago Silva.
 
Pato: Csak a Barca miatt távoznék! 2010. október 9. 16:15 Elárult egy titkot Pato. Csak egy klub létezik a világon, amelynek mezére elcserélné a Milanét a brazil válogatott remek formát mutató ifjú titánja, a Barcelonáról álmodik, de egyelőre tökéletesen érzi magát Milánóban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu