Van ára Patónak?!

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 31. 18:40
Merész átigazolási pletyka látott napvilágot hétfőn az átigazolás-specialista calciomercato.com internetes portálon: e szerint van ára Patónak, a Milan brazil válogatott csatárának. Az összeg 45 millió euró körül lehet. Új játékmesterre "gyűjtenek" a piros-feketék, és könnyen elképzelhető, hogy a vezetők beáldoznák Patót az ügy érdekében...


Patónak kemény harcot kell folytatni a Milannál a kezdőbe kerülésért Ibrahimoviccsal, Robinhóval és Cassanóval, már ha éppen nem sérült, eddig ugyanis csak öt alkalommal léphetett pályára, ezeken összesen egy gólt és egy gólpasszt jegyeztek fel a neve mellé.

Eközben a Milan Pirlo utódját keresi, egy szupertehetséges karmester után kutat. Az Ajax dán válogatott középpályása, Christian Eriksen, és a Sao Paulo "allroundere", Casemiro neve is rajta van a kívánságlistán. Az álom megvalósításához három dolog kell: pénz, pénz, pénz.

A 22 éves brazil csatárnak bizonyára lennének komoly kérői, nem is akármilyenek: a PSG, a City és a Chelsea kapna az alkalmon, de a Barcával is hírbe hozták a játékost.

Korábban Pato és klubja egyaránt kijelentette, szó sem lehet arról, hogy belátható időn belül elhagyja a San Sirót a játékos.
Címkék: milan_acpato
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu