Pato: Mindörökké Milan!

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 28. 13:45
Pato még hosszú évekig a Milanban szeretne futballozni, és a klub legendájává válna. Tervei között szerepel, hogy valamennyi trófeát megnyerje a Rossonerikkel, de a válogatottal is komoly céljai vannak.


A Milan sokéves vegetálás után tavasszal megnyerte a scudettót, de Pato szerint ez mindennek csak a kezdete. Ambiciózus tervekkel vág neki a következő idény(ek)nek.

„Minden sorozatban győzni akarunk. Oszlopa szeretnék lenni a csapatnak, és sohasem igazolnék el” – nyilatkozta Pato a Don Balón spanyol lapnak adott interjújában.

„A Milan történelmének szimbóluma akarok lenni, olyasvalaki, akire jó szívvel emlékeznek majd vissza a szurkolók. A szerződésem 2014-ig érvényes, de olyan sokáig akarok maradni Milánóban, ameddig csak lehetséges.”

Az elmúlt időszakban sok babér nem termett a piros-feketék számára, de Pato amondó, a bajnoki győzelem átlendítheti őket a holtponton.

„Még csak az út elején járunk, az olasz Szuperkupától kezdve a Bajnokok Ligájáig mindent meg akarunk nyerni. (Az edző, Massimiliano) Allegri a tökéletes ember arra, hogy elérjük nemes céljainkat. Született győztes”

A brazil támadó a válogatottal is szép sikereket érne el a hazai rendezésű világversenyen 2014-ben.

„Játszani akarok a világbajnokságon, és minden követ megmozgatok azért, hogy bekerüljek a csapatba” – fogadkozott.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu