Pato kihagyja a Copa Américát!

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 23. 15:48
Az Udinese-Milan szezonzáró bajnoki tragikus hőse a vendégek 21 éves, brazil válogatott csatára, Alexandre Pato, akinek kificamodott a válla, orvosa szerint biztos, hogy nem vehet részt a július elsején kezdődő Copa Américán.


"Operációra nincs szükség, de legalább egy hónapot vesz igénybe, mire rendbe jön a válla. Csak ezután jön a rehabilitációs időszak, így nem utazhat a Copa Américára. Már csak a következő szezonban léphet pályára  - nyilatkozta Maurizio Gevi, a MilanLab csapatorvosa.

Pato kezdő volt az Udinese elleni vasárnap esti bajnokin, a 72. percben fájdalmas arccal terült el a földön, hordágyon hagyta el a gyepet, Robinho jött be a helyére csereként.

Két tinisztárra, Neymarra és Damiaóra a vártnál nagyobb szerep hárulhat majd a júlus elsején kezdődő viadalon.

Nem a Milan csatára az első sztár, aki sérülés miatt hiányzik a kontinenstornáról, a Hamburg és a perui válogatott támadója, Paolo Guerrero térdbántalmak miatt nem utazhat Argentínába. 

AZ ELŐZETES BRAZIL KERET
Kapusok: Fábio (Cruzeiro), Vitor (Gremio), Jefferson (Botafogo), Júlio César (Inter Milan)
Hátvédek: David Luiz (Chelsea), Lúcio (Inter), Luizao (Benfica), Thiago Silva (Milan), Adriano (Barcelona), André Santos (Fenerbahce), Daniel Alves (Barcelona), Maicon (Inter)
Középpályások: Élias (Atletico Madrid), Henrique (Cruzeiro), Lucas Leiva (Liverpool), Ramires (Chelsea), Sandro (Tottenham), Anderson (Manchester United), Elano (Santos), Jadson (Sahtar), Lucas (Sao Paulo), Thiago Neves (Flamengo)
Csatárok: Alexandre Pato (AC Milan), Fred (Fluminense), Leandro Damiao (Internacional), Neymar (Santos), Nilmar (Villarreal), Robinho (AC Milan). 

A 28 fős brazil bő keretből 22-en vehetnek részt a júliusi Copa Américán.

 

 

Címkék: milan_acpato
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu