Berlusconi lányával kavar Pato

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 25. 18:34
Paparazzók lefényképezték Alexandre Patót, amint Barbara Berlusconival kilépett egy milánói étteremből. A Milan 22 éves brazil futballistája alighogy elvált Sthefanie Britótól és túlesett a brazil szépségkirálynő, Débora Lyrával való kapcsolatán, újabb "vad" után nézett. Csakhogy éppen Silvio Berlusconi Milan-tulaj kisleányát szúrta ki magának. Ejnye, na!


Miközben a sportsajtó folyamatosan arról ír Olaszhonban, hogy Pato nyáron elhagyhatja a piros-feketéket, a fiatal támadó nem pihen. Az edzések mellett - már ha nem sérült - Silvio Berlusconi lányát is látogatja - vagy legalábbis randevúzik a 27 éves szőkeséggel. Rossznyelvek szerint állítólag néhány csók is elcsattant.

Pato 2009 júliusában vette el feleségül a gyönyörű brazil színésznőt, Sthefany Britót, de tízhónapnyi házasság után elváltak.

Az egykori feleséggel, Sthefany Britóval  

Pato ezután összejött a 2010-es Miss Brazília szépségverseny győztesével, Débora Lyrával, de ez a kapcsolata sem tartott túl sokáig.

Débora Lyrával  

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Pato és Ramos cseréjéről pletykálnak
Alexandre Pato lenne a csali, hogy a Milan elhozza a Real Madridtól az utóbbi időben távozási pletykák kereszttüzébe került Sergio Ramost - írja a Corriere dello Sport....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu