„Pato? Női fociban világbajnok lenne”

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 1. 18:11
Nincs irigylésre méltó helyzetben a Milan, amely azután, hogy otthon kapott ki a Juventustól, egy talán még erősebb együttest, a Real Madridot látja vendégül szerdán a BL-ben. Szinte csak Ibra tűnik biztos pontnak a csapatban, Allegri sok kritikát kap, még Pato helyét is megkérdőjelezték a kezdőben, ahová visszatérhet Ronaldinho és Thiago Silva.


Mi van Patóval? - teszik fel a kérdést az olasz újságírók azután, hogy sorozatban három meccsen maradt néma a csatár, nem találja az összhangot Ibrával és gyermeteg hibákat vét, olyanokat, amelyeket nem szokott.

A La Gazzetta dello Sport hólabdáját a neves újságíró Franco Rossi görgette tovább, aki először meglehetősen szókimondó stílusban elemezte a Milan gondjait-bajait:

"Ibrától eltekintve egy nagy nulla a Milan. A Juve nem egy verhetetlen csapat (ezt eddig is tudtuk), de legalább egy csapat (ez derült ki a San Siróban), míg a Milan csak futballisták halmaza, akiket úgy küld fel a pályára Allegri, hogy fogalma sincs, mit kellene játszani."

"A védelem felállása maga az abszurditás, a belső középpálya hét évvel ezelőtt még elment volna, és ott van két brazil elöl, akik a San Siro gyepje helyett Santos strandján képzelik magukat. Az egyetlen igazi futballista Ibra volt."

Pato ezzel még nem úszta meg, kapott hideget-meleget:

"Patónak, aki a női futballban vagy a strandon nagy bajnok lenne, nem új keletű a kálváriája. A nagy meccseken, tehát, amikor hasonló játékerőt képvisel az ellenfél, vagy komoly a tét (Arsenal, Manchester, Inter, Juve) megcsinál három sprintet, két teátrális gesztust, aztán eltűnik. Ugyanez vonatkozik Robinhóra, ismerjük hogyan alakult a karrrierje az utóbbi években..."

Ronaldinho sem készülhet nyugodtan, és most nem a szerződéshosszabbítási mizériára gondolunk. A brazil aranylabdás kimaradt a Juve elleni fiaskóból, de most visszatérhet, csakhogy nem kívánt feltűnést keltett legutóbbi nyilatkozatával, melyben kijelentette: "Nem lehet egyedül hagyni Ibrahimovicot négy védővel. Ez így nem fog menni". Nagy kérdés, mennyire szívja ezt mellre Allegri.

További hír Milanellóból, hogy Bonera két hétre, Oddo egy hónapra kidőlt, nincs tehát nagy választék szélsőhátvédekből a piros-feketéknél. Legalább Thiago Silva hadra fogható, óriási szükség lehet rá Mourinho csapata ellen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu