KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "YANN_M_VILA"
Bréking: M'Vila Oroszországban! 2013. január 23. 19:21 Hivatalos: a Rubin Kazanyban folytatja a Rennes 22 éves, francia válogatott belső középpályása, Yann M'Vila. A francia klub közleményben tudatta, minden apró részletben megállapodtak egymással a felek, és a fedezet már szerda este megérkezik Tatárföldre. Érdekesség, hogy három londoni klub, a Tottenham, a QPR és az Arsenal is fontolgatta M'Vila leigazolását a télen.
 
Arsenal: Podolski után M'Vila is jön? 2012. május 8. 16:10 Yann M'Vila, a Rennes francia válogatott fedezete az Arsenalhoz tart - írja a Le Parisien című napilap.
 
Prostik lopták meg a futballsztárt 2011. október 21. 10:01 Nem meglepő, hogy eddig próbálta titokban tartani a kínos ügyet…Az európai sztárcsapatokkal hírbe hozott Yann M’Vila ugyanis még augusztusban lett áldozata egy bűncselekménynek, a francia média azonban csak most adott hírt erről.
 
Visszautasították az Arsenalt 2011. augusztus 21. 10:24 A Rennes visszautasította az Arsenal 20 millió eurós ajánlatát Yann M’Viláért, a francia labdarúgás egyik legnagyobb reménységéért.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu