KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_VARSO"
Magyar lány a négy között Varsóban! 2010. május 20. 18:27 Folytatta menetelését Arn Gréta a lengyel fővárosban, ahol a hatodik kiemelt Alona Bondarenko is meghajolt előtte csütörtök délután. Jutalmul a döntőért játszhat pénteken a kínai Cseng Csie ellen. Pályafutása legnagyobb sikerének kapujában a magyar lány. Kapros Anikó az első kiemelt cseh Renata Vorácovát is legyőzte, így már csak egy mérkőzésre van a főtáblától a Roland Garros női egyesének selejtezőjében.
 
Czink Melinda nem jutott a négy közé 2009. május 20. 18:29 Czink Melinda befejezte a versenyzést Varsóban, az egyes után párosban a negyeddöntőben veszített a dél-afrikai Natalie Grandinnel a hatszáz ezer dollár összdíjazású salakpályás tornán. A negyedik kiemelt Bondarenko-nővérek szuperrövidítésben győzték le Czinkéket. Egyesben korábban az első fordulóban állították meg a magyart.
 
Czink és Arn is csak egy kört élt meg 2009. május 19. 17:11 Arn Gréta késhegyre menő csatában kapott ki az ötödik kiemelt, olasz Sara Erranitól a varsói hatszáz ezer dollár összdíjazású salakpályás WTA-torna első fordulójában, a nyolcaddöntőbe jutásért. A verseny másik magyarja, Czink Melinda ugyancsak három szettben szenvedett vereséget a cseh Klára Zakopalová ellen vesztett, párosban még versenyben van, negyeddöntős.
 
Arn főtáblás, Czink negyeddöntős 2009. május 18. 18:44 Arn Gréta továbbjutott a selejtező harmadik fordulójából, így csatlakozott a főtáblás Czink Melindához Varsóban, a hatszáz ezer dollár összdíjazású, salakpályás WTA-tornán. Két romániai magyar lány is játszhat a 16 közé jutásért, Gallovits Edina és a világranglistán 333. Szatmári Ágnes. Czink párosban már negyeddöntős az olasz Grandinnel az oldalán, egy lengyel duót vertek döntő rövidítésben.
 
Kapros kiesett, Arn a főtábláért játszik 2009. május 18. 09:36 A Varsóban zajló, 600 ezer dollár összdíjazású női tornán Arn Gréta két győzelem után a selejtező harmadik fordulójában a főtábláért játszhat, Kapros Anikó viszont egy megnyert mérkőzés után kikapott, így ő kiesett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu