KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_STUTTGART"
Szávay kipukkadt Szafina ellen 2010. április 29. 23:47 Fordulatos mérkőzésen, két óra 11 perces csatában bukott el Szávay Ágnes a fél éve még világelső orosz Dinara Szafina ellen a stuttgarti WTA-torna (700 ezer dollár, salak) második fordulójában.
 
Szávay Ági most legyőzheti Szafinát 2010. április 25. 17:47 Gyorsan teljesülhet Szávay Ági vágya. A 2010-es WTA Touron eddig 14 meccset (22-ből) nyert magyar teniszező szeretne minél előbb újra a legjobbak közé tartozni és nagy csaták után örülni. Januárban, Sydneyben ugyan jobbnak bizonyult Jelena Jankovicsnál, de ez kevés az igazi áttöréshez. Stuttgartban már a második fordulóban találkozhat egy korábbi ranglistavezetővel, akit vert már és most is elkaphatja.
 
Elbukott a világelső Stuttgartban 2009. május 3. 17:45 Szvetlana Kuznyecova nyerte a 700 ezer dollár összdíjazású stuttgarti salakpályás tenisztornát, miután az orosz házidöntőben két játszmában legyőzte a világranglista élén két hete trónoló Dinara Szafinát.
 
Szávay-Gyementyjeva a negyeddöntőért! 2009. április 28. 18:35 Győzelemmel kezdte a salakpályás szezont Szávay Ágnes Stuttgartban, a 700 ezer dollár összdíjazású premier tenisztorna első fordulójában. A magyar kiválóság a nála három hellyel hátrébb rangsorolt japán Szugijama Ait verte három játszmában a Porsche Arenában. Idei tizedik győzelme után a második kiemelt Jelena Gyementyjeva vár rá a nyolcaddöntőben.
 
Tenisz, Stuttgart: Venus Williams lemosta a pályáról Szafinát 2008. október 3. 20:25 Rangadó helyett meglehetősen egyoldalú mérkőzésen győzött a hatodik helyen kiemelt Venus Williams a harmadikként rangsorolt Dinara Szafina ellen, a stuttgarti 650 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán a legjobb nyolc között. Nagyja Petrova Li Na-t verve elődöntős.
 
Tenisz, Stuttgart: Azarenka az olimpiai bajnokot is búcsúztatta 2008. október 3. 16:35 Az olimpiai bajnok, negyedik helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjeva a negyeddöntőben kiesett a 650 ezer dollár összdíjazású stuttgarti női tenisztornán a fehérorosz Viktorija Azarenkától szenvedett háromszettes vereséget.
 
Kilencedszer is Jankovics volt a nyerő 2008. október 2. 19:11 Egyoldalú mérkőzésen jutott a legjobb nyolc közé a hétfőtől ismét a világranglista élén álló Jelena Jankovics Stuttgartban a 650 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán Alona Bondarenko ellen. A második helyen kiemelt szerb játékos győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben és kilencedik találkozójukon is veretlen maradt ukrán ellenfelével szemben.
 
Tenisz, Stuttgart: Venus Williams is a negyeddöntőbe jutott 2008. október 2. 19:00 A hatodik helyen kiemelt Venus Williams a lassú kezdés után jó játékkal biztosította helyét a legjobb nyolc között a stuttgarti 650 ezer dollár összdíjazú női tenisztornán Katyerina Bondarenko ellen.
 
Tenisz, Stuttgart: mindhárom orosz játékos győzött csütörtökön 2008. október 2. 17:07 A csütörtöki első három nyolcaddöntős mérkőzésen pályára lépő valamennyi orosz játékos sikerrel jutott tovább Stuttgartban a 650 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán. A harmadik kiemelt Gyinara Szafina, a hetedik helyen rangsorolt Vera Zvonarjova és Nagyja Petrova is a nyolc közé jutott.
 
Szávay: Mindegy volt, hogy kivel játszom 2008. szeptember 30. 18:06 Csalódottan nyilatkozott Szávay Ágnes a 650 ezer dollár összdíjazású stuttgarti tenisztornán az első fordulóban Viktorija Azarenka elleni kiesését követően. A Vasas játékosa egyre nehezebben dolgozza fel a vereségeket és úgy érzi sokkal jobban dolgozik, mint az előző szezonban, ennek ellenére az eredmények elmaradnak. Edzője, Kuhárszky Zoltán szerint egy színvonalas mérkőzésen két momentum döntött.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu