KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WRC"
Loeb közúton balesetezett, de ünnepelt 2011. november 13. 15:16 Sorozatban nyolcadszor nyerte meg a rali-világbajnokságot Sébastian Loeb annak ellenére, hogy a vasárnap reggeli órákban közúton összeütközött egy szabálytalanul közlekedő autóval és nem tudta befejezni a Wales-ralit.
 
Nyolcadszor lesz ralivilágbajnok Loeb 2011. november 11. 14:37 Legnagyobb riválisa, Mikko Hirvonen már az első napon feladta a Wales-ralit, ezzel szinte biztosan hetedszer(!) is megvédi világbajnoki címét Sébastien Loeb.
 
Latvala vezet, de Hirvonen a nyomában 2011. szeptember 10. 14:10 Mikko Hirvonen fél percet veszített azzal, hogy szombaton elsőként indulva ő takarította a pályát, így a második nap végén 22 másodperccel Jari-Matti Latvala mögé csúszva áll az Ausztrál-ralin. A harmadik továbbra is a 2003-as világbajnok Petter Solberg.
 
Loeb vezet, de csak egy hajszállal 2011. július 29. 21:43 A pénteki, második versenynap után továbbra is a sorozatban hétszeres világbajnok, a pontversenyben jelenleg vezető francia Sébastien Loeb vezet a Finn-ralin, a világbajnoki sorozat 8. futamán.
 
Négyen is jobbak Loebnél 2011. május 28. 14:35 Az első nap után finn Jari-Matti Latvala vezet a ralivilágbajnokság argentin futamán. A hétszeres vb-győztes, a pontversenyben éllovas francia Sébastien Loeb csak az ötödik egyperces büntetése miatt, amit azért kapott, mert az egyik szakaszt követően az előírt időnél korábban jelentkezett az ellenőrző pontnál.
 
Dobogóról estek ki a mieink a rali-vb-n 2011. április 16. 19:23 Balszerencsésen zárult Turán Frigyes és Zsiros Gábor első idei versenye a rali-világbajnokságon, miután a jordániai viadal szombati zárónapján kigyulladt az autójuk és kiestek.
 
Raikkönen buktával dicsérte a napot 2011. február 11. 16:09 Kimi Raikkönen tavaly teljesítette első WRC-s szezonját, amely sokak számára elsősorban a baleseteiről marad emlékezetes. A finn jégember 2010-ben többször is fejre állt raliautójával, s bár az új idény első versenyén, Svédországban sem hazudtolta meg önmagát, produkciója ezúttal szerencsés kimenetelű lett. A Formula-1 2007-es világbajnoka a bemelegítésen beleszaladt egy hóbuckába, ahonnan a nézők segítségével hamar sikerült kikecmeregnie. Sem neki, sem navigátorának nem esett baja, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a második szakaszt követően a 13. helyen állnak az év első megmérettetésén.
 
A szezonzárón is Loeb volt a ralikirály 2010. november 14. 18:02 Méltóképpen zárta a szezont a rali-világbajnokság hétszeres címvédője, Sébastien Loeb, aki vasárnap megnyerte a Brit-ralit, az évad utolsó állomását. A francia idénybeli nyolcadik sikerét aratta, 19 másodperccel megelőzve a 2003-as bajnok Petter Solberget.
 
Räikkönen nem tér vissza az F-1-be! 2010. október 29. 19:31 Kimi Räikkönen menedzsere, Steve Robertson a finn MTV3 televíziónak elmondta, hogy a 2007-es világbajnok nem tervezi, hogy visszatér a Formula-1-be, hiszen a következő esztendőben is a WRC-ben kíván versenyezni.
 
Rali-vb: szenzációs magyar pontszerzés 2010. július 11. 12:20 Minden idők legjobb magyar eredményét érte el a rali-világbajnokság bolgár állomásán Turán Frigyes, aki egy Peugeot 307 volánja mögött a nyolcadik helyen zárt vasárnap. A futamot a címvédő, hatszoros világbajnok Sébastien Loeb nyerte, az első négy pozíciót a Citroën autói szerezték meg.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu