KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WOLFGANG_LOITZL"
Verhetetlenek csapatban a sógorok 2009. február 28. 19:00 A várakozásoknak megfelelően Ausztria nyerte a csehországi Liberecben zajló szombati csapatversenyt síugrásban az északisí-világbajnokságon. Az északi összetett nagysáncos, Gundersen-versenyében az amerikai Bill Demong diadalmaskodott.
 
Drámai hajrá után Loitzl a világbajnok 2009. február 21. 18:56 Elképesztő izgalmak és fordulatok után a Négysánc-versenyen győztes Wolfgang Loitzl nyert középsáncon Gregor Schlierenzauer és Simon Ammann előtt a Liberecben zajló északi sí-világbajnokságon. A szombati síugró viadalon az első sorozat után még Harri Olli vezetett, de a második felvonásban rontott, csak tizenharmadik lett. A címvédő Adam Malysz mindössze a huszonkettedik helyen zárt.
 
Újabb remek osztrák siker Zakopanéban 2009. január 17. 19:51 Wolfgang Loitzl pénteki sikere után szombaton a szintén osztrák Gregor Schlierenzauer nyerte a síugró Világkupa lengyelországi állomását, Zakopanéban. Összetettben pedig 2 pontra megközelítette az éllovas, ezúttal harmadik helyen záró Simon Ammannt.
 
Loitzl triplázott, duplán örülhetett 2009. január 6. 18:26 Tökéletes napot zárt Wolfgang Loitzl: megnyerte a síugró Négysáncverseny utolsó állomását, ezzel pedig összetettben is az élen végzett. Az osztrákok klasszisa győzött a hagyományos viadal második és harmadik felvonásán is, magabiztosan előzte meg a kétszeres olimpiai bajnok Simon Ammannt.
 
Közel a végső sikerhez az osztrák síugró 2009. január 4. 17:11 Második győzelmét aratta az osztrák Wolfgang Loitzl a 57. alkalommal kiírt siugró Négysáncverseny harmadik, innsbrucki állomásán. A hazai pályán diadalmaskodó sportoló legutóbb Garmish-Partenkirchenben nyert, előtte pedig Oberstdorfban a második lett, ezzel pedig nagy esélye van arra, hogy megszerezze a végső győzelmet is.
 
Loitzl csaknem kirepült Németországból 2009. január 1. 16:51 Az osztrák Wolfgang Loitzl 134,5 illetve 136,5 méteres teljesítménnyel élete első síugró Világkupa-sikerét aratva megnyerte az 57. alkalommal kiírt Négysáncverseny második állomását a németországi Garmisch-Partenkirchenben. A második helyen a nagy esélyes és a Világkupában is élen álló Simon Ammann zárt, aki alig 1,7 ponttal maradt el ellenfelétől. A harmadik jelentős hátránnyal a finn Harri Olli lett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu