KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WILSON PALACIOS"
Londoni sztárokat venne a Stoke 2011. augusztus 28. 12:15 Angol lapértesülés szerint a Tottenham Hotspur két kiválóságát szeretné leigazolni a Stoke City. A Sunday Mirror szerint a két klub már tárgyal, közel a megállapodás.
 
Kidőlt a Spurs egyik kulcsembere 2011. március 12. 15:39 Legalább három hétig nem állhat csapata rendelkezésére Wilson Palacios, a Tottenham Hotspur középpályása.
 
Pontlevonásra számíthat a Tottenham? 2009. február 1. 19:47 Pontbüntetésben részesülhet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur csapata. Harry Redknapp menedzser ugyanis annak ellenére pályára küldte a hétvégi, Bolton Wanderers elleni bajnoki mérkőzésen az új szerzeményt, Wilson Palaciost, hogy a középpályás eltiltása még nem járt le.
 
Palacios mégis a Tottenhamé (ÁT.IGAZba!) 2009. január 16. 23:19 Több sikertelen megkeresés után a Wigan menedzsere, Steve Bruce végülis megerősítette, hogy a hondurasi középpályás Londonba távozik. Palacios a szintén az élvonalban szereplő Tottenham Hotspur labdarúgócsapatában folytatja.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu