KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WEST_HAM"
Ismét összecsap a WHU és a Spurs 2011. október 11. 15:26 Megrekedtek a tárgyalások, így még nem született jogerős megállapodás arról, hogy a jelenleg másodosztályú West Ham United labdarúgócsapatáé lesz-e a jövő évi, londoni ötkarikás játékok versenyeinek otthont adó Olimpiai Stadion.
 
Az Arsenal iskolázott a városi derbin 2011. január 15. 20:21 Az Arsenal, helyenként álomjátékot bemutatva, 3-0-ra legyőzte a West Hamet az Upton Parkban a Premier League 23. fordulójában. Van Persie két gólja mellett gólpasszt is adott, de Walcottot és Nasrit sem lehetett feltartóztatni. A Kalapácsosok debütánsa, Bridge büntetőt hozott össze.
 
Pármai sonka vár az Inter-csatárra 2010. január 26. 22:15 VIsszatér Itáliába az Inter 25 éves, chilei válogatott csatára, Luís Jiménez. A West Hamnél nem vált be a játékos az őszi évadban, most Pármában kezdhet új életet.
 
A WHU nagy fogása: Pandev! 2009. augusztus 24. 14:37 Olasz sajtóértesülések szerint a Lazio elöljárói elfogadták a West Ham ajánlatát, így Goran Pandev minden bizonnyal a Premier League-ben szereplő együttesnél folytatja pályafutását.
 
Az olasz kiscsapat nagy magyar vétele 2009. július 24. 15:43 Bajner Bálint az angol élvonalbeli West Ham második csapatától az olasz harmadosztályú Pescina Valle del Giovenco együtteséhez igazolt - értesült a Tuttomercatoweb.com olasz internetes portál.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu