KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WALES"
Skócia és Wales nem mer nagyot álmodni 2009. március 2. 12:04 Skócia és Wales lemondta a kandidálást a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságra vasárnap. A két szövetség a gazdasági világválságra hivatkozva lépett vissza.
 
Wales: tömegverekedés a Swansea-Cardiff rangadón 2008. szeptember 24. 13:39 Tömegverekedés tört ki Walesben a Swansea és a Cardiff futballszurkolói között a két ősi rivális utóbbi tíz évben vívott első találkozóján.
 
Vigadtak az olaszok, sírtak a címvédők 2008. szeptember 9. 22:41 A Horvátországban elért 1-1-es döntetlennel a rájátszásba jutott a legutóbbi U21-es Európa-bajnokság döntőse Olaszország. A kétszeres címvédő hollandok, négy perccel a lefújás előtt még továbbjutásra álltak a svájciak ellen, ám Reto Ziegler tizenegyesgóljával vereséget szenvedtek és kiestek.
 
Premier League: Aaron Ramsey immáron hivatalosan is az Arsenalé 2008. június 14. 00:11 Az Arsenal labdarúgócsapata a pénteki napon hivatalosan is bejelentette, szerződést kötött a Cardiff City ifjú tehetségével, Aaron Ramseyvel.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu