KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VUVUZELA"
Az UEFA betiltotta a vuvuzelát 2010. szeptember 1. 12:06 Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kitiltotta az égisze alatt rendezett mérkőzésekről a vuvuzelát. A szövetség azzal indokolta döntését, hogy az európai futballkultúrához az égvilágon semmi köze nincs a dél-afrikai hangszernek, amelynek zúgása elnyomja a klasszikus értelemben vett szurkolást.
 
Vuvuzelastop a kosárlabda-vb-n 2010. augusztus 3. 16:22 A labdarúgó-világbajnoksággal ellentétben az augusztus 28-án kezdődő törökországi férfi kosárlabda-vb-n tilos lesz a vuvuzelával szurkolni.
 
Xavi pórul járt a vuvuzelával - videó! 2010. július 11. 10:44 A világbajnoki döntőbe jutást követően jutott egy kis idő a bolondozásra is a spanyol labdarúgó-válogatottnál. Az együttes irányítója, Xavi például az egyik televíziós társaság élő adásában fél perc erejéig a dél-afrikai szurkolók bőrébe bújt és az oly sokszor emlegetett vuvuzelát igyekezett megfújni. Hiába, a Barcelona sztárja kétszer próbálkozott a hangszer megszólaltatásával az csak nem akart dalra fakadni....
 
Van, ahol elkobozzák a vuvuzelákat! 2010. július 7. 16:48 Támadást intézett az Új-Zélandi Rögbiszövetség a focivébé nem hivatalos hangszere, a fülsiketítő zajáról elhíresült vuvuzela ellen.
 
Megvan a vuvuzela első áldozata 2010. június 18. 15:29 Két napon keresztül nem tudott enni és beszélni a fokvárosi biztosítási ügynök Yvonne Mayer, aki túl erősen fújta a vuvuzelát egy mérkőzés utáni utcai mulatságon. Légcsőrepedést szenvedett - írja a dél-afrikai Die Burger.
 
Kitiltották Wimbledonból a vuvuzelát 2010. június 17. 15:39 A wimbledoni nyílt teniszbajnokság szervezői úgy határoztak, száműzik a tornáról a futball-világbajnokságon oly népszerű(tlen) vuvuzelát.
 
Szűrné az MTV a vuvuzelák hangját 2010. június 15. 20:08 Megpróbálja szűrni a vuvuzelák hangját a Magyar Televízió, hogy ezzel tegye élvezetesebbé a nézők számára a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit.
 
Halkabbak lesznek a vuvuzelák 2010. június 14. 17:11 Külső nyomásra számottevően halkabb vuvuzelák kerülnek forgalomba a jövőben a hivatalos gyártó ígérete szerint.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu