KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VIZILABDA_BAJNOKOK_LIGAJA"
Döntetlen a BL szuperrangadóján 2011. december 14. 19:23 Két héten belül harmadszor csapott össze szerdán a Vasas és a Szeged férfi vízilabdacsapata, s a Bajnokok Ligája főtáblás csoportküzdelmeinek keretében vívott csatában nem bírtak egymással a felek. Az Eger viszont megszerezte első győzelmét, amely ugyanebben a csoportban négy góllal verte a vendég szerb Partizán Beogradot.
 
BL, Eurokupa: medencében a magyarok 2011. október 21. 13:39 Mind az öt érdekelt magyar együttes vízbe száll a férfi vízilabdacsapatok európai kupasorozataiban ezen a hétvégén.
 
A Szeged csoportmásodikként továbbjutó 2011. szeptember 11. 13:38 A nyitónapi döntetlent, majd a pénteki két és a szombati egy győzelmet követően vasárnapi befejező mérkőzését is megnyerte a Szeged-Beton VE férfi vízilabdacsapata a Kotorban rendezett Bajnokok Ligája-selejtezőn, ezzel csoportjából másodikként jutott tovább a következő kvalifikációs körbe.
 
Szegedi siker a kotori BL-selejtezőn 2011. szeptember 9. 13:59 Második mérkőzését megnyerte a Szeged a férfi vízilabda Bajnokok Ligája kotori selejtezőjében, a Tisza-partiak 10-7-es győzelmet arattak az ukrán Harkiv ellen. A magyar csapat csütörtökön 11-11-re végzett az olasz Posillipóval.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu