KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VITESSE FC"
Ha ezt nem rúgta be, akkor mit? Videó! 2011. február 21. 11:09 A Vitesse balhátvédje, Guram Kashia, illetve kapusa, Eloy Room „tökéletesen előkészítette" a De Graafschap támadója, Hugo Bargas számára az üres kapus ziccert, ám a futballista sokkoló hibával mentette meg a hazai csapat párosát. Az üres kaput pedig négy méterről még kissé éles szögből is illik eltalálni. A mérkőzést egyébként védelme szerencsétlenkedése ellenére a holland élvonalbeli tabellán 14. helyre felkapaszkodó arnhemiek nyerték 2-0-ra.
 
Edző lett a Barcelona legendája 2010. október 28. 15:05 A Barcelona és a Chelsea korábbi jobbhátvédjét, Albert Ferrert nevezték ki a holland élvonalban szereplő Vitesse Arnhem vezetőedzőjének.
 
Eligazolt a Chelsea két válogatottja! 2010. augusztus 24. 16:52 A Vitesse egy évre kölcsönvette a Chelsea két fiatal szerb válogatott játékosát, Nemanja Maticsot és Szlobodan Rajkovicsot.
 
Kirúgták a Vitesse vezetőedzőjét 2008. december 31. 07:36 A várakozáson aluli eredmények miatt menesztették a Vitesse labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, Hans Westerhofot.
 
Labdarúgás, Hollandia: Bodorékat kiütötte otthon a Feyenoord 2008. november 2. 14:19 Hazai pályán szenvedett súlyos vereséget a Roda JC együttese a holland labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában. A Bodor Boldizsárt végig a soraiban tudó hazai csapat 4-0-ra kapott ki az eddig botladozó Feyenoordtól. Az ugyanekkor zajlott Vitesse Arnheim Den Haag elleni mérkőzése, amelyen a hazaiak 3-1-re verték a hágaiakat.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu