KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VELEZ_SARSFIELD"
Hivatalos: Alvarez az Internél 2011. július 6. 11:52 Immár hivatalos. Argentin labdarúgóval erősített az Internazionale! A Velez Sarsfield ugyanis hivatalos közlte, Ricky Alvarez közel 12 millió eurórért Milánóba szerződött, igaz a vételár egy részéhez a játékos sikeres olaszországi szereplése is szükséges.
 
Ricky Álvarez az Arsenal első fogása? 2011. június 24. 18:16 Az Arsenalhoz igazol a Vélez Sarfielddel bajnok, 23 éves argentin támadó középpályás Ricky Álvarez - legalábbis ezt állítja Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke, aki nagyon csalódott, hogy nem sikerült Szícilába vinnie a potenciális Pastore-utódot.
 
Nyolcadszor bajnok a Vélez 2011. június 13. 14:27 Története során nyolcadszor lett argentin bajnok a Vélez Sarsfield együttese Argentínában, miután egy fordulóval a vége előtt négy pontra nőtt az előnye a Lanússzal szemben. 2009 után ért a csúcsra ismét a Clausurában. A 18. körben a Huracán otthonában győztek a kék-fehérek, miközben legfőbb üldözőjük megadta magát az Argentinos vendégeként. A nyugat-buenos airesiek góljait Santiago Silva és Gastón Ramírez szerezte. Uruguayban is győztest hirdettek, a döntőben Viúdez góljával verte a Nacional a Defensor Sportingot.
 
Meghalt egy szurkoló a bajnokin 2011. március 21. 11:28 A 7. percben félbeszakadt a Vélez Sarsfield-San Lorenzo argentin labdarúgó-bajnoki a hétvégén, mert fejbe dobták a vendégek kapusát - a meccs azonban nem emiatt marad emlékezetes.
 
Argentin szikla a Portóban? 2010. augusztus 18. 22:16
 
Boca-fejesgól 40(!) méterről – videó 2009. október 5. 14:28 Videókkal! Nem kevesebb mint negyven méterről fejelt gólt Martín Palermo a vasárnap esti Boca Juniors-Vélez Sarsfield Buenos Aires-i városi rangadón. A kapus felszabadítása pontosan a csatárt találta meg, aki gondolkodás nélkül rábólintott közel a félpályához – és milyen jól tette. Ezzel ki is alakította a 3-2-es végeredményt, de az egyenlítő gól (2-2) sem volt piskóta: így még Juan Román Riquelme is ritkán találja el a labdát.
 
Erotikus mezbemutató a bajnoknál! 2009. augusztus 13. 21:17 Fergeteges fiesztával ünnepelte története hetedik bajnoki címét a hét elején az argentin Vélez Sarsfield együttese! Tetőfokára hágott a hangulat, amikor elérkezett a mezbemutató ideje, Argentína és Dél-Amerika legszebb topmodelljei sorakoztak fel a színpadon kék-fehér mezben és falatnyi alsóneműben. A műsor kissé erotikusra sikeredett, de osztatlan sikert aratott...
 
Hitchcocki végjáték Argentínában 2009. július 6. 12:25 Története hetedik argentin bajnoki címét szerezte meg a Velez Sarsfield együttese vasárnap este, miután legyőzte hazai pályán a Huracánt a zárófordulóban. Ennél drámaibb forgatókönyvet senki sem írhatott volna a Clausura befejezésére.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu