KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VAS_MARTON"
Válogatott klasszisokkal erősít a Volán 2009. június 10. 12:50 Az Alba Volán 19 jégkorongcsapata szerződést kötött a magyar nemzeti együttes három meghatározó játékosával, Ladányi Balázszsal, Peterdi Imrével és Vas Mártonnal, illetve a Mol Liga sztárjával, Mihály Árpáddal - tájékoztatott a klub hivatalos honlapja.
 
Vas M.: Munkáskabátot adtunk Szlovákiára 2009. április 25. 09:30 „Amikor a szlovákok látták, hogy nem megy a szép játékuk és nem igazán eredményes, akkor felvették a munkáskabátot. A látványosság helyett az eredményesség érdekében melóztak és két munkás, begyötört gólt is szereztek” – mondta a magyar jégkorong-válogatott pénteki, egygólos vereségét elemezve Vas Márton, csapatunk egyik legjobb teljesítményt mutató játékosa.
 
Kercsó Árpád: Én mindig hittem bennük 2008. november 6. 09:39 A budapesti olimpiai selejtezőre készülő magyar jégkorong-válogatott keretének jórészét Kercsó Árpád vezette be a sportág rejtelmeibe Dunaújvárosban. Miután a szakember több világversenyen szövetségi kapitányként is dolgozott, a nemzeti együttes további kulcsemberei sem ismeretlenek számára. A jelenleg Zalaegerszegen tevékenykedő tréner biztos továbbjutást vár a hétvégén attól a csapattól, amelynek A csoportba való feljutásába mindig is hitt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu