KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UTÁNPÓTLÁS"
Két érem az utánpótlás Eb jegyében 2011. május 24. 08:24 Amíg a juniorok, U23-asok és az elitek az angliai világkupán versenyeztek az elmúlt hétvégén, addig a fiatalabb korosztály kerekesei közül néhányan Ausztriában képviselték a magyar válogatottat. A Bucklige Welt Trophy a nyári ifjúsági Európa-bajnokság felkészülési versenye volt.
 
Kétmilliárd utánpótlás-nevelésre 2011. április 5. 16:18 A Magyar Labdarúgó Szövetségben kedden történelmi jelentőségű támogatási szerződést kötött Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára, dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, valamint dr. Szabó Tamás, a Nemzeti Sportintézet főigazgatója.
 
Stubán Ferenc: világbajnoki beszámoló 2010. augusztus 11. 11:16 Augusztus 8-án rendezték Olaszországban a junior országúti világbajnokság mezőnyversenyét, ahol Palotai Péter és Ifj. Stubán Ferenc révén hazánk is érdekelt volt. A csapatvezető, Stubán Ferenc beszámolója:
 
Ifj. Stubán Ferenc új bajnoki mezben 2010. július 20. 13:29 Mindig örömteli hír egy meredeken felívelő utánpótlás karrierről beszámolni, az alábbiakban a junior (19 év alatti) országúti magyar bajnokot, Ifj. Stubán Ferencet szeretnénk bemutatni olvasóinknak. A KSI Schwinn-Csepel SE versenyzője számára a napokban készült el az új magyar bajnoki szerelés, amelyről elkészült az első fotósorozat is, a bringahirado.hu által. Mint megtudhattuk kemény hónap vár a junior bajnokra, és a tét nem kicsi, akár egy olaszországi szerződés is lehet a vége.
 
Ifjúsági olimpiai keret kerékpározásban 2010. június 9. 16:57 Kihirdette keretét a I. Szingapúri Ifjúsági Olimpiai Játékokra a szakági szövetségek javaslata alapján a Magyar Kerékpársportok Szövetsége. A négy kvótát már korábban megszerezte a nemzet, a versenyzőket azonban csak most, a korábbi felmérő-versenyek után jelölte meg a szövetség. A Magyar Kerékpársportok Szövetsége elnökének, Sipiczki Róbert kézjegyével ellátott értesítést Somogyi Miklós csapatvezető juttatta el a Magyar Olimpiai Bizottsághoz június 9-én.
 
Junior bringások dobogón Ausztriában 2010. június 8. 10:40 Palotai Péter és a KSI junior (U19) országúti versenyzői Ausztriában, a 23.Völkermarkter Radsporttage viadalon versenyeztek a hétvégén (június 5-6.). Péter a következő beszámolót küldte:
 
A Girótól egy százasra a magyar ifi sor 2010. május 27. 09:21 Amíg a Giro d’ Italia mezőnye a Monte Grappán és a Zolcolanon tekert, addig a magyar ifjúsági válogatott a „rózsaszín” karavántól alig 100 kilométerre versenyzett az olaszországi Solighetto környékén. A május 23-ai egynaposon Magyarországot hat versenyző képviselte. A 133 km-es távon 6 kört kellet teljesíteni a versenyzőknek, kilenc első kategóriás hegyi, és kilenc sík részhajával.
 
Palotai Péter szakaszt nyert Ausztriában 2010. május 25. 12:12 Az osztrák csapatban versenyző, junior (U19) korú Palotai Péter jól szerepelt a 2. Arbö-Palten-Liesingtal-Jugendtour 3 napos versenyen május 21. és 23. között, ahol a három nap során közel 300 utánpótlás korú és felnőtt amatőr versenyző indult. A teljes osztrák mezőny mellett cseh versenyzők is rajthoz álltak. Palotai, korosztályában megnyerte a verseny második szakaszát, és csak a szokásostól eltérő pontszámítás miatt maradt le az összetett sikerről.
 
A legfiatalabb KSI-sek Csehországban 2010. május 14. 18:24 A Központi Sportiskola kerékpáros szakosztájának serdülő – 17 év alatti versenyzői – nemzetközi szintéren, Csehországban próbálták ki magukat az elmúlt hétvégén, május 7. és 9. között. Jevicko környékén, a Matousek GP-n Varró Bálint, Kenyeres Ábel, Magas Dávid és a Siófok egyik „kölcsönversenyzője”, Németh Csaba vett részt, utóbbi erre a versenyre felhúzta a KSI-s trikót.
 
Hol készülnek a győztes bringások? 2010. április 12. 11:54 Stubán Ferenc, a Technofilm-Betonexpressz 2000 sportigazgatója figyelemreméltó egybeesésre hívta fel a kerékpársport iránt érdeklődők figyelmét a hétvégi verseny után:
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu