KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UNIREA"
Trófeával nyitott a Kolozsvár 2010. július 18. 22:03 A Kolozsvár sikerét hozta a Román Szuperkupa idei kiírása vasárnap este. A rendes játékidőben és a hosszabbításban sem bírtak egymással a csapatok, végül tizenegyesekkel verte az Unirea Urzicenit a bajnok CFR.
 
Magyar bravúrok, Pool-továbbjutás 2010. február 25. 21:02 David Ngog találata ugyan előnyt hozott a Liverpool FC-nek, de azt Angliában sem gondolták, hogy az ősszel még szintén Bajnokok Ligája-szereplő Unirea Urziceni lemondott volna a továbbjutáséról az Európa-ligában. A két együttes Bukarestben játszotta a visszavágót, amelyet a 0-1-ről fordító angolok 3-1-re nyertek. Az Anderlecht 4-0-ra ütötte ki az Athletic Bilbaót, az 5-1-es összesítéssel továbblépő belgák harmadik gólját Juhász Roland fejelte. Dzsudzsák Balázs előbb bődületes szabadrúgásgólt szerzett, majd kiállították, a PSV Eindhoven pedig hiába nyert 3-2-re, idegenben szerzett gólokkal a Hamburg jutott a nyolcaddöntőbe. Gera Zoltán és csapata, a Fulham szintén nyolcaddöntős a Sahtar Doneck elleni 1-1-nek köszönhetően.
 
Ngog mentette meg a Pool becsületét 2010. február 18. 22:55 VIDEÓ! Izzadságszagú mérkőzésen győzte le a Liverpool a román bajnoki címvédő Unireát David Ngog hajrában szerzett góljával az Európa-liga legjobb tizenhat közé jutásért rendezett mérkőzésén. Visszavágó a jövő héten. Gera Zoltán góllal és gólpasszal segítette győzelemhez a Fulhamet a Sahtar ellen, Juhász Rolanddal döntetlenezett az Anderlecht Bilbaóban, Dárdai Pál nélkül a Hertha a Benfica ellen. Dzsudzsák Balázs hiába robotolt a bal szélen, csapata 1-0-s vereséget szenvedett Hamburgban.
 
Álom maradt a román csoda 2009. december 9. 22:40 A Stuttgart tizenegy perc alatt három gólt rúgott az Unireának, és ezzel biztosította helyét a legjobb 16 között a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A már korábban továbbjutott Arsenal csikócsapata noha nem játszott rosszul Athénban, pontot nem szerzett, így csoportmásodikként az Olympiakosz folytathatja tavasszal az első számú klubsorozatban.
 
Kassai újabb BL-meccset kapott 2009. december 7. 12:40 Kassai Viktor vezeti a rendkívül nagy téttel bíró Stuttgart-Unirea Urziceni Bajnokok Ligája-mérkőzést szerda este. A sváboknak kötelező győzniük, a románoknak ugyanis egy pont már elegendő lenne ahhoz, hogy megkaparintsák a kvartett második helyét a Sevilla mögött, és bejussanak a nyolcaddöntőbe.
 
Gyanús góllal vesztett a Sevilla - videó 2009. november 25. 15:58 Az ember hajlamos túlzásokba esni és sokszor már a kákán is a csomót keresi. Amióta kirobbant a legnagyobbnak vélt európai bundabotrány, már minden gyanús, ami kissé is fura. Nos, a Sevilla kedden este egy ritkán látható öngóllal kapott ki Bukarestben az Unireától 1-0-ra a labdarúgó Bajnokok Ligája 5. fordulójában. A kisördög nem alszik, a meglepő végeredmény pedig önmagáért beszél. Nézd meg Te is a videót és alkoss véleményt: szerinted érdemes lenne-e az Európai Labdarúgó-szövetségnek (UEFA) vizsgálatot indítania a meccsel kapcsolatban, avagy ez egy teljesen ártatlan és szerencsétlen „baleset” volt csupán? Mindenesetre Ivica Dragutinovics csak a fejét foghatta az első félidő utolsó másodperceiben...
 
Büntetés a bukaresti rendbontásért 2009. november 6. 21:44 Szervezési hiányosságok miatt megbüntetni készül az Unireát az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA). A Rangers ultrái szerdán a stadionban verekedtek össze a rendőrökkel és a stewardokkal a bukaresti Bajnokok Ligája-mérkőzésen, amit a szervezet szerint megfelelő előkészületekkel el lehetett volna kerülni. Az UEFA november 12-én tárgyalja az ügyet.
 
Érik a bombameglepetés Romániában 2009. május 31. 22:25 Egy fordulóval a vége előtt majdnem biztosra vehető, hogy az Unirea nyeri a román labdarúgó-bajnokság 2008-09-es kiírását. Az urziceni együttes a Timisoarát verte meg idegenben, így négypontos előnyre tett szert a Dinamo Bucurestivel szemben az utolsó kör előtt. Az Unirea története legnagyobb sikerét arathatja, amelynek révén a következő idényben a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelhet. A Timisoarától korábban hat pontot levontak, ám amennyiben visszakapja, még marad esélye az első helyre. A második helyért járó ezüstérmet már most oda lehetne adni a Dinamo Bucurestinek.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu