KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UJ_ZELAND_RALI"
Dráma: két másodperc döntött a rali-vb-n 2010. május 9. 13:48 Három kanyarral a cél előtt megpördült így Jari-Matti Latvalának ajándékozta a győzelmet az Új Zéland-ralin Sébastien Ogier. A francia pilóta 2,5 másodperccel végzett a finn mögött, amely a sportág történetének harmadik legszorosabb befutója. A harmadik pozíciót a szombaton még a mezőnyön átgázoló, címvédő Sébastien Loeb végzett.
 
Átgázolt a mezőnyön Sébastien Loeb 2010. május 8. 10:46 Pénteken hídnak ütközve tetemes hátrányt szedett össze a címvédő Sébastien Loeb a rali-világbajnokság Új Zéland-i állomásán, mégis a második nap végére a második helyre kapaszkodott vissza. A versenyt Sébastien Ogier vezeti.
 
A francia világbajnok drámai győzelme 2008. augusztus 31. 10:46 A címvédő Sébastian Loeb drámai körülmények között megnyerte az Új-Zéland-ralit, a világbajnoki sorozat 11. állomását. A francia klasszis az összetettben is az élen áll, nyolc ponttal előzi meg az ezúttal harmadik helyen záró Mikko Hirvonent.
 
Új-Zéland-rali: Latvala kiesett az élről, Sébastien Loeb győzött 2008. augusztus 31. 10:01 A címvédő Sébastian Loeb szerencsés körülmények között megnyerte az Új-Zéland-ralit, a világbajnoki sorozat 11. állomását. A francia klasszis az összetettben is az élen áll, nyolc ponttal előzi meg az ezúttal harmadik helyen záró Mikko Hirvonent.
 
A finn Latvala átvette a vezetést 2008. augusztus 30. 14:01 A pénteki hét szakaszt követően szombaton hatot teljesített a világbajnoki mezőny az Új-Zéland-ralin. Az összetettben jócskán átrendeződtek az erőviszonyok, hiszen a finn Jari-Matti Latvala átvette a vezetést, míg az első napot követően még élen álló Sébastien Loeb visszaszorult a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.
  
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu