KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TYREKE_EVANS"
A tinik nagy napja az NBA-ben 2010. október 31. 10:08 A fiatalokról szólt az NBA alapszakaszának ötödik játéknapja, hiszen több mérkőzésen láthattunk tőlük kiemelkedő produkciót, még ha csapatuk vereséget is szenvedett.
 
Szaltó után egészpályás kosár - videó! 2010. április 11. 13:01 Egészen lehetetlen dobással igazolta kivételes képességeit a kosaras trükkökre specializálódó „Dude Perfect". Az amerikai férfi az NBA Év Újonca díjra (és Lebron James 2003-as bemutatkozószezonja óta az első 20 pont, 5 lepattanó, 5 assziszt hármas idénymutatóra) pályázó Tyreke Evans otthonában, Sacramentóban járt, mikor csak úgy poénból egy szaltó után egészpályás kosarat dobott. Nézd meg az elképesztő kísérletet!
 
Esélye sem volt a Bostonnak Clevelandben 2010. március 15. 09:49 Nehezen lendült bele LeBron James, de a harmadik és negyedik negyedben összesen 23 pontot szerezve végül magabiztos győzelemre vezette az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban vezető Cleveland Cavalierst a Boston Celtics elleni rangadón. Megszakadt viszont az együttes mögött keleten második Orlando Magic nyolcmeccses győzelmi sorozata, hiszen a a Charlotte Bobcats Floridában tudott nyerni.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu