KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TUNÉZIAI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Tunézia csoportfavorittá avanzsált 2015. január 22. 22:11 A tunéziai labdarúgó-válogatott hátrányról fordítva legyőzte Zambia csapatát a B csoport második, csütörtöki fordulójában az Egyenlítői-Guineában zajló Afrika Kupán. Gól nélküli döntetlent hozott a játéknap második összecsapása, ahol a Kongói DK és a Zöld-foki szigetek mérte össze erejét.
 
Tunézia-Szenegál: újabb szalonremi? 2014. október 15. 14:17 Az ínyencek és a sportfogadók számára a Tunézia-Szenegál csata lehet a szerdai nap egyik leginkább várt mérkőzése. Az SH fogadási bloggere, Játékos Jenő körülnézett a két válogatott háza táján.
 
Tunézia? Kamerun? Még bármi lehet! 2013. október 13. 21:47 Nem bírt egymással Tunézia és Kamerun a világbajnoki kijutásért zajló párharc első felvonásán, Tuniszban vasárnap este (0-0). A hazaiak rengeteg helyzetet dolgoztak ki, Charles Itandje kapus azonban elemében volt. A Szelidíthetetetlen Oroszlánok oldalán jegyezhettük fel a meccs legnagyobb helyzetét: Pierre Webó öt méterről továbbított a tátongó kapu mellé a második félidőben. Hosszú idő után, államelnöki kérésére tért vissza önkéntes száműzetéséből Samuel Eto'o a kameruniaknál.
 
Nem bírtak a franciák Tunéziával 2010. május 30. 23:00 Utolsó előtti felkészülési mérkőzésén nem tudott nyerni Raymond Domenech francia válogatottja Tunéziában vasárnap este. A várakozáson felül teljesítő afrikaiak öt perc után vezetést szereztek, a franciák nem szakadtak meg, de az egyenlítő gólt azért begyötörték. Gourcuff felívelését Gallas fejelte a kapuba. Igazságos a végeredmény.
 
Elszállhatnak Karthágó Sasai 2010. január 17. 19:09 Gólnélküli döntetlenre végzett egymással Gabon és Tunézia az Afrikai Nemzetek Kupája vasárnapi játéknapján a D jelű csoportban. Ezzel bravúrra lesz szüksége Karthágó Sasainak a záró fordulóban. Tunéziának le kell győznie Kamerunt, ha tovább akar jutni a negyeddöntőbe.
 
Michel Platini: abszurd a meccsek lefújásának ötlete 2008. október 17. 13:55 Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) francia elnöke szerint abszurd a felvetés, hogy ne játsszák le azokat a mérkőzéseket, amelyeken a szurkolók kifütyülik a rivális csapat himnuszát. A keddi Franciaország-Tunézia barátságos mérkőzés után ezt szorgalmazta Francois Fillon francia kormányfő és Nicolas Sarközy köztársasági elnök is, miután a vendég csapat drukkereinek egy csoportja fütyült a hazai válogatott himnuszának lejátszása alatt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu