KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TONY_STEWART"
Stewart a concordi koronát is akarja 2008. október 8. 21:53 Tony Stewart Talladegában első alkalommal nyert idén NASCAR-versenyt, a kétszeres bajnok pedig annyira megörült a sikernek, hogy kijelentette, a hétvégén rögtön megszerezné második díszes serlegét is Concordban. Stewart a mezőny egyik legösszeszedettebb pilótája, aki egy fényes diadallal szeretné feledtetni a rosszízű múltat a Lowe's Motor Speedwayen.
 
Forrnak az indulatok a sárga vonal miatt 2008. október 7. 17:16 Az újonc Regan Smith haladt át először a kockás vonalon - mégsem ő, hanem a másodikként beérkező Tony Stewart nyerte meg a Talladega 500-at, a NASCAR-sorozat Hajsza a Sprint Kupáért kiírt rájátszásának negyedik viadalát. Az ok: a "győztes" a célegyenes előtt keresztezte az oválpálya alsó részét szegélyező sárga csíkot. A szervezet verseny utáni reklamációt nem fogad el, és hivatalos közleményben tudatta, miért nem.
 
Hosszú böjt után ünnepelhetett Stewart 2008. október 6. 18:45 Tony Stewart nyerte meg a Hajsza a Sprint Kupáért elnevezésű rájátszás vasárnapi, talladegai NASCAR-futamát, így az autóversenyző negyvenhárom verseny után végre megünnepelhette karrierje 33. sikerét, a Top12-ben pedig a tizenegyedikről a hetedik helyre lépett előre. Az ötszáz körös viadalon hivatalosan mindössze 190-et vezettek a pilóták, s a negyvenhárom autóból csupán 18 teljesített ennyit. Az "őrült száguldáson" a nagymenők közül a címvédő - ám az összetett pontversenyt még mindig vezető - Jimmie Johnson, illetve Carl Edwards, Kyle Busch, és Dale Earnhardt Jr. is pórul járt.
 
Triplázásra készül Biffle Kansasben 2008. szeptember 25. 19:24 A hétvégén Kansas Cityben rendezendő 400 mérföldes futammal folytatódik a NASCAR (Szériaautók Versenyének Nemzeti Szövetsége) királykategóriája, a Sprint Kupa-sorozat, amely egyben a „rájátszás”, azaz a Hajsza a bajnoki címért elnevezésű szakasz harmadik viadala is. A verseny jelentősen átalakíthatja az összetett sorrendjét, ahol Carl Edwards mindössze tíz ponttal előzi meg két fő riválisát, Jimmie Johnsont illetve az elmúlt két futam győztesét, Greg Bifflet.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu