KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOGOI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Adebayor visszatér a válogatottba 2011. november 11. 09:41 Visszatér a togói labdarúgó-válogatottba Emmanuel Adebayor, a csapat legnagyobb sztárja, aki még tavaly, az Afrika Kupán történt tragikus események után jelentette be, hogy nem kíván többé szerepelni a nemzeti csapatban.
 
Adebayor igent mondhat Togónak! 2011. november 9. 16:52 A togói szövetség jó úton jár afelé, hogy meggyőzze Emmanuel Adebayort, a Tottenham csatárát, hogy ismét magára húzza a címeres mezt hazája válogatottjába - erről a szövetség tájékoztatta a nyilvánosságot kedden.
 
Adebayort a visszatérésről győzködik 2010. szeptember 19. 11:52 Miután januárban szerencsésen megúszta a togói válogatott buszának megtámadását Emmanuel Adebayor, áprilisban saját biztonsága érdekében lemondta szereplését a válogatottban, ám most győzködik a Manchester City támadóját a visszatérésről.
 
Születésnapján halt meg a futballista 2010. augusztus 10. 16:22 Harminckét évesen, hirtelen szívleállás következtében elhunyt a togói nemzeti válogatott korábbi játékosa, Massamesso Tchangai - jelentette a TVT állami televízió.
 
Eltörölték Togo büntetését 2010. május 14. 17:16 Togo mégis részt vehet a következő két Afrika-kupán, miután az Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF) megmásította korábbi döntését.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu