KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TIM WIESE"
Pankrátor lett a német válogatott kapus 2014. november 17. 14:33 2010-ben még a Nationalelf vb-keretének tagja volt, 2012-ben a Real hívta volna, azóta nagyot fordult a világ a jelenleg 32 éves Tim Wiesével, aki pankrátornak állt. A már visszavonult Werder-kedvenc a frankfurti WWE Live show szombati programjában debütált, mint díjbirkózó.
 
Hét év után távozik a Werder kapusa 2012. április 5. 13:10 Tim Wiese, a német Bundesliga nyolcadik helyén álló Werder Bremen kapusa hét szezon után új kihívásokra vágyik, ezért elhagyja a brémai csapatot - ezt a Bildnek adott friss nyilatkozatában árulta el.
 
Nem maradhatnak a válogatott játékosok? 2011. július 7. 12:31 A pénzügyi nehézségek a Werder Brement sem kímélik, ennek most két válogatott labdarúgó issza meg a levét. Erről Klaus Allofs általános igazgató számolt be.
 
Labdarúgás, Bajnokok Ligája: Wiese megsérült, nem védhet Athénban 2008. október 20. 20:40 Tim Wiese, a Werder Bremen kapusa megsérült csapata hétfő esti edzésén, így nem tudja vállalni a játékot a Panathinaikosz elleni szerdai idegenbeli labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu