KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TIAGO"
Üzletet kötött a Juventus az Atléticóval 2010. augusztus 16. 23:21 Az Atlético Madrid hivatalos honlapján erősítette meg, hogy egy egész idényre ismét kölcsönvette a Juventus védekező középpályását, a portugál válogatott Tiagót.
 
CR9 szerint Tiago volt a meccs embere 2010. június 22. 10:31 Portugália legyalulta Észak-Koreát, a 7-0-s győzelemből a klubszinten elég gyatra idényt produkáló Tiago két találattal vette ki a részét. A luzitánok a hetedik mennyországban érzik magukat, hiszen a gólfesztivállal tulajdonképpen továbbléptek a „halálcsoportnak” is nevezett G jelű négyesből. Ja, és a meccs emberének választott CR9 szerint nem ő, hanem Tiago volt a találkozó legjobbja.
 
Portugália: Tiago kezdhet Deco helyén 2010. június 21. 10:30 Portugál lapértesülések szerint a Juventus középpályása, Tiago helyettesítheti Decót a luzitán labdarúgó-válogatott Észak-Korea elleni második csoportmérkőzésén az F-csoportban hétfőn.
 
Juventus-középpályás az Atléticóban! 2010. január 8. 13:42 A Juventus Eb-ezüstérmes védekező középpályása, Tiago Mendes az Atlético Madridban folytatja pályafutását. Kölcsönben érkezik, opciós joggal megvételére. A hírt a Rojiblancók hivatalos honlapja jelentette be.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu