KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TELI_SPORTOK"
Megkéselte feleségét az olimpiai bajnok 2010. augusztus 24. 15:37 Tizenhat hónapos börtönbüntetést kapott a finnek olimpiai bajnok síugrójára, Matti Nykänen, aki tavaly karácsonykor megkéselte feleségét.
 
Megalakult az Európai Síszövetség 2009. május 8. 08:51 Franciaország, Olaszország, Svájc és Ausztria részvételével megalakult az Európai Síszövetség (ESF) - számolt be a hírről a svájci és a német sajtó több orgánuma is. A szervezet első elnöke az osztrák Peter Schröcksnadel lesz.
 
Azonos pontszámmal veszített Wilhelm 2009. március 29. 17:17 A német Simone Hauswald győzött az a női sílövők oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló 12,5 km-es tömegrajtos versenyén. A viadalon másodikként végző svéd Helena Jonsson mindössze több futamgyőzelmének köszönhetően nyerte meg az összetett Világkupát a hatodik helyen célba érő német Kati Wilhelm előtt.
 
Sílövészet: osztrák siker az évad végén 2009. március 29. 16:05 Hibátlan lövőteljesítménnyel nyerte az osztrák Simon Eder a férfiak tömegrajtos sílövő Világkupa-viadalát Hanti-Manszijszkban, Oroszországban. Mögötte a szintén osztrák szakági győztes Dominik Landertinger és az összetett bajnoka, a norvég Ole Einar Björndalen ért célba.
 
Az élre sprintelt a szlovénok üdvöskéje 2009. március 7. 15:05 A háromszoros világbajnok norvég Petter Northug és a szlovén Petra Majdic sikerével végződtek a finnországi Lahtiban rendezett sífutás Világkupa szombati sprintszámai.
 
Riesch a szlalomkirálynő, Aubert-csoda 2009. március 7. 14:28 Az első futam után még vezető amerikai Lindsay Vonn kiesésével az osztrák Maria Riesch egy ötödik hellyel is bebiztosította győzelmét szakági összetettben, szlalomban Ofterschwangban. A németországi versenyt nagy meglepetésre a francia Sandrine Aubert nyerte.
 
Magyar sikerrel indult a korcsolya-vb 2009. március 6. 14:40 Remekül indult magyar szempontból a rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokság. A férfiak 1500 méteres viadalán Knoch Viktor bejutott a negyeddöntőbe. Vele ellentétben sajnos Darázs Péter nem tudott továbblépni.
 
Magyar egyetemista nagy sikere a hóban 2009. február 27. 12:32 Balogh Ádám a nyolcadik helyen zárt a 24. téli Universiadén a hódeszka big air versenyében a kínai Harbinban.
 
Vékony jégen a műkoris magyar lány 2009. február 23. 17:22 A Harbinban zajló téli Universiadén a műkorcsolyázó Pavuk Viktória 28 résztvevő közül csupán a 19. helyen áll a rövidprogram után. A kűr során talán felzárkózhat a középmezőny első feléhez, ha hibátlan produkcióval rukkol ki.
 
Olasz kettősgyőzelem szlalomban 2009. február 1. 14:26 Olasz kettősgyőzelemmel ért véget a garmisch partenkircheni alpesi sí Világkupa vasárnapi férfi szalomversenye, az aranyat Manfred Moelgg, az ezüstöt Giorgio Rocca szerezte meg.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu