KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZVETLANA_GROMENKOVA"
Pikáns pókercsata ezer szédítő hölggyel 2009. június 8. 22:23 Van egy nap, amikor egy csapásra átalakul a 40. WSOP (póker-világbajnokság) helyszíne, a Las Vegas-i Rio Casino. Az épületet átjárja a friss parfümillat, a padlón csakúgy kopognak a magassarkú cipellők, a játékosok pedig olyannyira belefeledkeznek a beszélgetésbe, hogy saját hangjukat sem hallják. A férfiak által uralt vb-n vasárnap kezdetét vette az 1,000 dolláros NL Hold'em rendszerű női verseny. Nem kevesebb, mint 1060 (!) hölgy ült asztalhoz, hogy megküzdjön a világbajnoki címmel felérő, győzelemért járó karkötőért és a nem csekély 40 millió forintnak megfelelő dollárért.
 
A WSOP és a 26 milliárd forint története 2008. július 19. 15:06 Minden idők legnagyobb pókerrendezvénye, a 39. WSOP (World Series of Poker) 47 napon át, 55 versenyszámban zajlott a Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban. A szervezők nem kevesebb mint 52,720 nevezést regisztráltak, a versenyzők több mint 180 millió dollárt, azaz 26 milliárd forint körüli összeget fizettek be a tornák során. A kártyajáték terjeszkedése határtalan, kétszer több nemzet tagjai vettek részt az idei kiírásban mint két éve. Hiába ért azonban véget a WSOP, a főverseny győztesének személye csak novemberben derül ki.
 
Matusow triplája, Selbst meglepetése 2008. június 12. 12:53 Mike Matusow hat évnyi várakozás után ismét felért a csúcsra a Rio Hotel és Kaszinó Amazon termében, miután megnyerte a WSOP (World Series of Poker) 5000 dolláros 2-7 draw rebuy versenyét csütörtökön, ezzel karrierje harmadik karkötőjét ünnepelhette. Az 1500 dolláros Pot Limit Omaha döntőjét jelentős előnnyel kezdő 23 éves Vanessa Selbst, végül óriási csatában utasította maga mögé az angol Jamie Pickeringet. Ezzel az idei versenysorozat második női győzteseként térhetett haza, Szvetlana Gromenkova korábbi sikerét követően.
 
Szvetlanának hívják az új pókerhercegnőt 2008. június 11. 08:33 Egy orosz az amerikaiak előtt, akár így is jellemezhetnénk a 1000 dolláros női NL Hold'em világbajnokság döntőjét, a 39. WSOP-n (World Series of Poker). A mindössze két ismertebb játékossal lejátszott döntő asztal 152 leosztás után dőlt el Szvetlana Gromenkova javára, a Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban. A játékos ezzel az idei versenysorozat első női győztese, egyben 245 ezer dollár újdonsült tulajdonosa is.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu