KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZPARTAK_MOSZKVA_NOI_KOSARLABDACSAPAT"
Rátgéber László lett az év edzője 2009. április 10. 15:18 A siker receptje: végy egy magyar karmestert orosz kórusodhoz! Rátgéber László kezében pedig nem remegett meg a pálca! Az Euroliga-győztes Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatát irányító ex-pécsi szakembert választotta a eurobasket.com internetes kosárlabdaszaklap az év edzőjének.
 
Világbajnok spanyolok jöhetnek a nyáron! 2009. április 5. 20:19 Fantasztikus információkat osztott meg honlapunkkal Berényi János, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke. Az elöljáró elmondta, hogy spanyolországi látogatása során szóban megállapodott a spanyol szövetség első emberével arról, hogy Pau Gasolék a nyáron hazánkba érkeznek egy barátságos meccs erejéig. A női válogatott ezzel szemben utazhat. Mégpedig Szentpétervárra, ahol Sabtaj von Kalmanovicsnak, illetve a Szpartak Moszkva csapatának vendége lesz. Utóbbi orosz túra remek felkészülésül szolgálhat az Európa-bajnokságra.
 
Rátgéberrel is Európa tetején a Szpartak 2009. április 5. 15:12 Sorozatban harmadszor is megnyerte a női kosárlabda Euroligát az orosz Szpartak Moszkva együttese, miután 85-70-re legyőzte a házigazda Halcon Avenida Salamancát. A címvédő magyar edzője, Rátgéber László először jutott a csúcsra a nemzetközi klubporondon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu