KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZPARTAK MOSZKVA"
A Szpartaké a derbi és az első pozíció 2013. szeptember 22. 22:05 A Bayern után a Szpartak is hármat hintett a listavezető CSZKA-nak, amely ezzel visszacsúszott a harmadik helyre a tabellán vasárnap. Éppen a Szpartak az új éllovas, Özbiliz, Kombarov és Parszivljuk is bevette Akinfejev kapuját. A Zenit is győzött Rosztovaban - többek között Hulk és Arsavin góljával. Sűrűz az élmezőny: négy csapat egy ponton belül, ebből három fővárosi!
 
Monaco és Anzsi helyett: Szpartak 2013. július 26. 19:34 A Szpartak Moszkva lecsapott a Kuban Krasznodar 23 éves játékmesterére, Aras Özbilizre, az örmény válogatott új sztárjára. Az átigazolás már hivatalos, bár a részleteket nem hozták nyilvánosságra. Özbiliz pár éve az Ajax-akadémia első számú tehetségének számított, de nem tudta beverekedni magát a felnőttcsapatba. Oroszországban viszont sokat fejlődött, átlövéseitől valósággal rettegnek a kapusok a Premjer-ligában. Klubszinten is együtt játszhat majd honfitársával, a csatár Artur Movsziszjannal.
 
A CSZKA nyerte a moszkvai rangadót 2012. március 19. 18:28 Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság felsőházának ötödik fordulójában a CSZKA Moszkva 2-1-es győzelmet aratott a Szpartak elleni moszkvai derbin. A katonacsapat megérdemelten győzött, sokkal több helyzetet dolgozott ki, de "csak" Tosics gurítása és Doumbia közeli helyezése ért célba.
 
Moszkvai focisuliban járt az Anzsi 2011. augusztus 14. 19:13 Augusztus 6-án a Tom Tomszk elleni 2-0-ás hazai sikert hozó dagesztáni találkozón mutatkozott be Dzsudzsák Balázs, akire most jóval nehezebb feladat vár. A magyar klasszis és csapata ugyanis a Szpartak Moszkva vendége volt az orosz bajnokság 20. fordulójában. A hazai együttes magabiztosan, 3-0-ra győzött a gyengén futballozó dagesztániak ellen, aki semmilyen veszélyt nem jelentettek a fővárosiak kapujára.
 
Holland klasszis a moszkvaiak hálójában 2011. július 6. 12:57 Az utóbbi időben többször írhattuk: anyagilag egyre erősebb és vonzóbb az orosz bajnokság, ennek újabb példáját jelenti egy friss átigazolási hír! A Szpartak Moszkva ugyanis a BL-főtáblás Ajax Amsterdamból erősített, ráadásul nem is a csereemberek közül választott magának játékost.
 
Szombati rangadók rivaldafényben - blog 2011. június 18. 15:39 A péntek tökéletesre sikeredett, mindhárom meccs bejött, tudtuk mi, hogy bloggerünkben lehet bízni! A sikereken felbuzdulva szombaton két mérkőzés következik: egy városi derbi és egy élet-halál harc. Az elsőt Oroszországból, a másodikat Spanyolországból kapjuk. Unatkozni nem fogunk, alkalmi jövendőmondónk gondoskodott erről.
 
Nem orosz rulett, kéteséllyel - blog 2011. június 14. 12:20 Frissen, jókedvűen és milyen korán jelentkezett ezúttal bloggerünk, aki a tegnapi napon 1/3-ad jó tippet posztolt, ami lehetett volna jobb, de rosszabb is. Nem baj, az ünnepek után sem áll meg az élet, hiszen oroszéknál újabb fordulót rendeznek. Alkalmi látnokunk ezúttal kétesélyeket küldött, hármat is...
 
Tizenkét milliót kereshet a Chelsea 2011. május 14. 10:48 Két év után visszatérhet az orosz bajnokságba Jurij Zsirkov, a Chelsea labdarúgója. A 61-szeres válogatott középpályásért ugyanis bejelentkezett a Szpartak Moszkva, jelentős összeget költene az üzletre.
 
Hazatér a brazil válogatott Európából 2011. május 13. 18:33 Elhagyja csapatkapitánya a Szpartak Moszkvát, miután a fővárosi együttes elfogadta a Corinthians ajánlatát a 29 esztendős, négyszeres brazil válogatott Alex Meschiniért.
 
Ranieri nem „olcsójános" 2011. május 3. 16:25 Claudio Ranieri nem lesz a Szpartak Moszkva szakvezetője, miután olyan összeget kért szolgálataiért, aminek hallatán a levegő után kapkodtak az orosz klub vezető, majd ajtót mutattak az olasznak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu