KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZOTIRISZ_NINISZ"
Barca-MU harc a láthatáron 2010. szeptember 13. 12:25 A Barcelona és a Manchester United küzd meg a háttérben a Panathinaikosz szupertehetsége, Szotirisz Ninisz kegyeiért.
 
MU: januárban jöhet a sztárjelölt 2010. szeptember 4. 15:26 Angol médiaértesülés szerint januárban klubot cserélhet a görög futball első számú reménysége, Szotirisz Ninisz. A Panathinaikosz csatára a Manchester Unitedhez kerülhet, klubja ugyanis nem gördít akadályt a távozása elé.
 
A görögök kincsére feni fogát Ferguson 2010. április 16. 11:07 Évek óta megváltóként tekintenek a mindössze 20 esztendős, csodagyereknek tartott Szotirisz Niniszre Görögországban. A középpályás lassan kezdi beváltani a hozzáfűzött reményeket, oroszlánrészt vállalt csapata, a Panathinaikosz idei bajnoki címéből, könnyen lehet ennek köszönhető, hogy hírbe hozták nevét a Manchester Uniteddel.
 
Vb-selejtezők: Ninisszel, ám Jannakopulosz nélkül a görögök 2008. augusztus 30. 18:47 Kihirdette az első két világbajnoki selejtezőjére készülő görög válogatott keretét Otto Rehaggel szombaton. A csapat tagja a 18 éves új sztár, Szotirisz Ninisz, ugyanakkor a Bolton Wanderers korábbi játékosa, a 34 esztendős Szteliosz Jannakopulosz kimaradt az együttesből, amely Luxemburggal és Lettországgal mérkőzik szeptember elején.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu