KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZAMOSI_GABOR"
Las Vegas: döntő kapujában Tóth Richárd! 2009. május 31. 13:52 Fantasztikusan szerepelt a második fordulóban, így a döntő asztal közelébe verekedte magát Tóth Richárd a 40. WSOP (póker-világbajnokság) 3. versenyszámában, az 1,500 dolláros Omaha Alacsony/Magas nyolcas határral szabályrendszerű versenyen Las Vegasban. Az ismert honi játékos a hatodik helyen jutott tovább, legalább 7,869, de akár 263,135 dollárt és az első magyar WSOP-karkötőt is begyűjtheti a vasárnapi zárónapon. Minden idők legnagyobb mellékversenye kezdődött szombaton, ahol hatezer (!) versenyző szerepel, köztük számos honfitársunk.
 
Magyar pókerünnep készülődik Vegasban 2009. május 26. 22:55 Ha a magyarok áttörésének évét keressük a póker-világbajnokság (WSOP - World Series of Poker) történetében, akkor érdemes a 2009-es esztendőt megjelölni. Nyugodtan kijelenthetjük, soha nem látott számban indulnak Las Vegasba honfitársaink, hogy belekóstoljanak a legnagyobb kártyás rendezvény negyvenedik kiírásába. Hogy a több tízezer (!) játékos között maréknyinak tűnő néhány tízfős magyar alakulat hogyan boldogul, arról csak a szerdán rajtoló, de egészen július közepéig tartó bajnokság végén derül fény. Remélhetőleg megtörik a jég és végre megkaparintjuk az 57 verseny valamelyikén az első honi – a győztesnek járó – WSOP-karkötőt.
 
Leigázzák a magyar pókercsászárok Bécset 2009. március 26. 16:03 Az első két helyet elfoglalva szenzációsan szerepelnek a magyar játékosok a rangos bécsi Spring Poker Festival 3,000 eurós NL Hold'em főversenyén. Az élen 356 ezer zsetonnal Kármán Antonio áll, mi több, mögötte a második helyet Szamosi Gábor foglalja el, igaz neki „csak" 205 ezerje van. Rajtuk kívül három magyar, a még méretes vagyonnal rendelkező Sándor Zoltán és Rácz Csaba illetve a szorult helyzetben lévő Szabó Zoltán reménykedhet a 27 fősre olvadt mezőnyben.
 
Levadásszák a bécsi magyar pókerkirályt? 2009. március 24. 22:11 Nyolcadik helyen zárta a 200 eurós Limit Omaha-tornát Tóth Richárd a Bécsben zajló Spring Poker Festivalon hétfőn. A kiváló játékos 2,090 euróval gazdagodott, ám már a kedden este kezdődött 3,000 eurós főversenyen harcol, amelynek nem mellesleg magyar címvédője van, Gelencsér Péter személyében. A honi sztárok szép számmal képviseltetik magukat, így jó esély van a tavalyihoz hasonló siker elérésére.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu