KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SVÁJCI BAJNOKSÁG"
Piros-fehér-kék... - fogadási blog 2011. július 17. 16:01 Ollé, a szombat andalító sikerrel zárult bloggerünk számára, ami négy számjegyű nyereményben öltött testet. Aki követte, jól járt, aki megfogadta tanácsait, vele örülhetett. Természetesen vasárnap sem áll meg a tippkerék, a címben feltüntetett három szín varázsában gurul tovább...
 
Piros-fehér-kék... - fogadási blog 2011. július 17. 15:52 Ollé, a szombat andalító sikerrel zárult bloggerünk számára, ami négy számjegyű nyereményben öltött testet. Aki követte, jól járt, aki megfogadta tanácsait, vele örülhetett. Természetesen vasárnap sem áll meg a tippkerék, a címben feltüntetett három szín varázsában gurul tovább...
 
Körömrágós meccsek Európában - blog 2011. május 25. 14:30 Az elmúlt napok sikersztoriját szerdán írhatja tovább bloggerünk, aki ezúttal is nagyon kitett magáért. Alkalmi jövendőmondónk mára hat meccset nézett ki magának, két kupadöntőt, három vérfagyasztóan izgalmas bajnokit és egy válogatott mérkőzést. Aki megnézi, unatkozni nem fog, s még az is megeshet, hogy egyetért majd jósunkkal! Jó szurkolást!
 
Kupagyőztes lett Vanczák Svájcban 2009. május 21. 08:19 A Sion a magyar válogatott légiós Vanczák Vilmossal a soraiban 3-2-es győzelmével elhódította a Svájci Kupát szerda este a házigazda Young Boys ellen a Stade de Suisse-ben.
 
Svájc: a Luzern menesztette Ciriaco Sforza vezetőedzőt 2008. augusztus 10. 16:26 Távozott a svájci labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő FC Luzern csapatának vezetőedzője, a volt kiváló válogatott futballista, Ciriaco Sforza.
 
Svájc: a kupa után a bajnoki címet is megnyerte az FC Basel 2008. május 10. 22:22 A svájci kupa után a bajnoki cím is az FC Basel labdarúgó-csapatáé lett, miután az együttes az utolsó fordulóban legyőzte a rivális berni gárdát, a Young Boyst.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu