KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ST.PAULI"
Nyolcat lőtt és BL-résztvevő a Bayern 2011. május 7. 17:19 Elképesztő találkozóval búcsúzott a Bundesligától a St. Pauli, de a hamburgi csapat és szurkolótábora szíves-örömest lemondott volna erről...A sokáig derekasan küzdő sereghajtó ugyanis hazai pályán, a kispadtól 18 év után búcsúzó Holger Stanislawski utolsó hazai találkozóján 8-1-re kapott ki a pazarul és látványosan futballozó Bayern Münchentől. A vendégek ezzel bebiztosították a BL-szereplést érő harmadik helyet.
 
Zártkapus meccs Hamburgban 2011. április 8. 14:14 A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) pénteki döntése értelmében soron következő hazai bajnoki mérkőzését zárt kapuk mögött kell megrendeznie a Bundesligában szereplő St. Pauli együttesének.
 
Az eső legyőzte a hamburgi derbit 2011. február 5. 22:15 A két napos eső olyannyira eláztatta az ultramodern stadion gyepszőnyegét, hogy el kellett halasztani a vasárnapra kiírt Hamburger SV-St. Pauli városi rangadót a Bundesliga 21. fordulójában. A Német Labdarúgó Liga a jövő héten dönt arról, mikor játsszák le a találkozót a Hamburger Arenában.
 
Vallott a Bundesliga-játékos: bundázott 2011. január 4. 14:48 A St. Pauli egyik korábbi játékosa bevallotta: pénzt fogadott el azért, hogy befolyásolja öt német másodosztályú mérkőzés eredményét.
 
Elfocizgatott a Bayern a St. Paulival 2010. december 11. 17:19 VIDEÓ! Bár több helyzetet is kidolgozott a St. Pauli, a Bayern München első félidőben megszerzett egygólos előnyét Thomas Kessler kiállítását követően még kettővel megtoldotta, így magabiztosan győzött a Bundesliga 16. fordulójában. A címvédőnél egyaránt szezonbeli első bajnoki gólját szerezte Hamit Altintop és Franck Ribéry, mellettük Philipp Lahm tizenegyesből talált be, Bastian Schweinsteiger pedig a lefújás után jelentette be, hosszabbít a csapattal.
 
Öngól döntött a nyitómeccsen 2010. december 3. 23:07 Christian Tiffert röviddel a fordulás után szerzett öngólja döntött a St. Pauli javára a Kaiserslautern ellen a Bundesliga 15. fordulójának nyitó mérkőzésén. A hamburgi kiscsapat ezzel pontszámban beérte pénteki ellenfelét, igaz, rosszabb gólkülönbségével mögé szorult a tabellán.
 
Almeida-tripla: újra nyert a Werder 2010. november 28. 17:53 Zsinórban négy nyeretlen bajnoki után ismét győzni tudottt a Bundesligában a Werder Bremen, amely Hugo Almedia mesterhármasával verte a St. Paulit és feljött a tebella 11. helyére.
 
55 letartóztatás Hamburgban - videók 2010. szeptember 20. 18:50 Huszonnyolc személy – köztük nyolc rendőr – sérült meg, ötvenöt embert letartóztattak, a város több pontján pedig komoly anyagi kárt okoztak a rendbontók – ez a hétfőn nyilvánosságra hozott mérlege a Bundesliga vasárnapi hamburgi derbijének.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu