KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ST_PAULI"
Lelőtték a Mikulást Hamburgban - videó 2011. december 26. 11:09 Sajátságos videoklippel kívánt kellemes ünnepeket és boldog új évet a St. Pauli futballcsapata. A hamburgi kiscsapat a Bundesliga 2-ben küzd a feljutásért, de az már most biztos, hogy játékosai célzókájával nincs gond. Kár, hogy mindennek egy dalos-mosolygós Mikulás itta meg a levét. De vajon ki a bűnös?
 
Botrány után: a Schalke győzött 2011. április 5. 19:09 Jóváhagyta a Német Lanbdarúgó-szövetség a múlt pénteken félbeszakadt St. Pauli-Schalke Bundesliga-bajnoki eredményét. A 88. percben félbeszakadt meccsen 2-0-ra vezettek a vendégek - akik immáron hivatalosan is megkapták a három pontot.
 
Hajrá, Fradi! - fogadási blog 2011. április 1. 15:01 A csütörtöki küldetés után pénteken ismét a labdarúgásé a főszerep a SportHíradó fogadási blogjában. Alkalmi jósunk ezúttal is egy kettőskötéssel lepi meg egyre bővülő olvasótáborát: egy magyar és egy német elsőosztályú futballmeccs szerepel a kínálatban. A labdarúgó NB I nagy rangadója, a Fradi-Újpest derbi az egyik, a St. Pauli és a Bajnokok Ligája-negyeddöntőre készülő Schalke összecsapása a másik találkozó a pénteki menüben. Lássuk a medvét!
 
Bundesliga-meccset játszhat a klubsajtós 2011. február 24. 12:57 Szokatlan lépésre kellett elszánnia magát Holger Stanislawski vezetőedzőnek, miután híján van egészséges védőnek. A tréner ugyanis nevezte a Hannover elleni hétvégi bajnokira kijelölt keretbe a St. Pauli sajtótitkárát is.
 
Február közepén lesz a hamburgi derbi 2011. február 9. 17:21 Február 16-án pótolják be a vasárnap elmaradt Hamburg-St. Pauli Bundesliga-mérkőzést. Az összecsapást a hatalmas esőzések miatt halasztották el, és mivel a vízelvezető rendszer meghibásodott, a játéktér alkalmatlan volt a futballra. A találkozó 18 óra 45 perckor kezdődik szerdán.
 
Ibra is megirigyelte volna Szalai gólját 2010. december 18. 19:56 VIDEÓ! Emlékezetes gólt szerzett Szalai Ádám a Bundesliga 17. fordulójának szombati játéknapján, a St. Pauli otthonában juttatta 3-1-es vezetéshez a Mainzot az első félidő 41. percében egy Ibrahimovic-stílusú leheletfinom kapásgóllal. Az már csak lábjegyzet, hogy remek gólpasszt adott Schürrlének az első gólnál. Ez volt a negyedik gólja Szalainak a bajnokságban, 4-2-re nyert a Mainz.
 
Raúl és Huntelaar mint nyerőember 2010. november 5. 22:40 Raúl duplájával és Klaas-Jan Huntelaar fejesgóljával 3-0-ra nyert a Schalke 04 a St. Pauli ellen a Bundesliga 11. fordulójának nyitó mérkőzésén. A gelsenkircheniek szezonbeli második győzelmükkel elhagyták a kiesőzónát, amelyben így a Köln, a Stuttgart és a Mönchengladbach tartózkodik.
 
A hajrában győzött a Hoffenheim 2010. augusztus 28. 20:47 Isaac Vorhah 87. percben szerzett találatával győzött a Hoffenheim az újonc St. Pauli otthonában a német labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
 
Válogatott támadó az újoncnál 2010. június 1. 15:15 A Bundesliga-újonc St. Paulihoz szerződött a 43-szoros német válogatott támadó, Gerald Asamoah a Schalke 04-től.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu