KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SPRING_POKER_FESTIVAL"
Magyar pókeres nevét zengi egész Európa 2009. március 28. 13:34 Az idei esztendő legnagyobb sikerét érte el Kármán Antonio pénteken késő éjszaka, amikor megnyerte a Bécsben rendezett Spring Poker Festival 3,000 eurós NL Hold'em főversenyét. A magyar pókeres az első helyről kezdte a döntőt, előnye ugyan később elolvadt, de a végén a szerencsével sem hadilábon állva győzött és bezsebelte a 117 ezer eurós (35 millió forintos) főnyereményt is. Örömteli, hogy a negyedik Sándor Zoltán, míg az ötödik Szabó Zoltán lett.
 
Döntő: három a bécsi magyar pókerigazság 2009. március 27. 12:53 A győzelem kapujába lépett Kármán Antonio a Bécsben zajló Spring Poker Festival 3,000 eurós NL Hold'em főversenyén csütörtökön. A magyar pókeres nemhogy megőrizte, hanem tovább növelte egyébként is óriási előnyét, így a pénteki fináléba toronymagas esélyesként érkezik. A kilenc versenyben maradott között találjuk csodával határos módon Szabó Zoltánt, illetve Sándor Zoltán is megfelelő pozícióban van akár a végső siker megszerzésére. Rácz Csaba fizetős helyen végzett, 11. lett, ezzel 7,330 euróval gazdagodott.
 
Leigázzák a magyar pókercsászárok Bécset 2009. március 26. 16:03 Az első két helyet elfoglalva szenzációsan szerepelnek a magyar játékosok a rangos bécsi Spring Poker Festival 3,000 eurós NL Hold'em főversenyén. Az élen 356 ezer zsetonnal Kármán Antonio áll, mi több, mögötte a második helyet Szamosi Gábor foglalja el, igaz neki „csak" 205 ezerje van. Rajtuk kívül három magyar, a még méretes vagyonnal rendelkező Sándor Zoltán és Rácz Csaba illetve a szorult helyzetben lévő Szabó Zoltán reménykedhet a 27 fősre olvadt mezőnyben.
 
Levadásszák a bécsi magyar pókerkirályt? 2009. március 24. 22:11 Nyolcadik helyen zárta a 200 eurós Limit Omaha-tornát Tóth Richárd a Bécsben zajló Spring Poker Festivalon hétfőn. A kiváló játékos 2,090 euróval gazdagodott, ám már a kedden este kezdődött 3,000 eurós főversenyen harcol, amelynek nem mellesleg magyar címvédője van, Gelencsér Péter személyében. A honi sztárok szép számmal képviseltetik magukat, így jó esély van a tavalyihoz hasonló siker elérésére.
 
A sógorok eddig leverték pókereseinket 2009. március 23. 14:51 Egyelőre a várakozások alatt teljesítenek a magyar pókeresek az elmúlt években kiemelkedő sikerekkel szolgáló bécsi Spring Poker Festivalon. Az eddigi négy tornán három fizetős helyezést szereztek a honi játékosok, a legjobb eredményt Nemes András érte el, aki nyolcadik lett. Persze korai még bármilyen következtetést levonni, a másfél hetes bajnokság java még hátra van.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu