KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SOULEYMANE_COULIBALY"
Csodagyereket igazolt a Spurs - videó 2011. július 19. 14:47 A Tottenham hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződteti a mindössze 16 esztendős Souleymane Coulibalyt, az idei U17-es világbajnokság aranycipősét (4 meccs, 9 gól). A labdarúgóvilág új csodagyereke a Siena tartalékcsapatából érkezik és hamarosan csatlakozik Van der Vaartékhoz.
 
Londonba vinnék a Real kiszemeltjét 2011. július 10. 10:48 Átigazolási „csatába” bonyolódhat a Real Madrid, pedig nemrég még úgy tűnt, a királyi klub ellenfél nélkül igazolja le a labdarúgóvilág új csodagyerekét, a 16 éves Souleymane Coulibalyt.
 
Új szupersztár tűnt fel az U17-es vb-n! 2011. június 28. 15:52 VIDEÓ! Souleymane Coulibaly - érdemes megjegyezni ezt a nevet! Néhány napja írtunk róla, most ismét érdemes és muszáj: a mindössze 16 éves csatár (akit az „új Didier Drogbaként" emlegetnek) eddig a Mexikóban zajló U17-es világbajnokság sztárja, három mérkőzésen már nyolc(!) gólnál jár, ő lőtte az elefántcsontparti válogatott összes találatát (köztük egy az alapvonalas lövést (0:25 perctől) és egy ollózós szépséget (4:40-től).
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu