KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SOCHAUX"
Eddig tartott a türelem 2012. március 6. 12:22 A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó helyén álló Sochaux menesztette edzőjét, Mehmed Bazdarevicet.
 
Hivatalos: hosszabbított Marvin Martin 2011. szeptember 13. 14:58 A hétfői lapértesüléseknek megfelelően egy évvel 2015-ig hosszabbította meg szerződését Marvin Martin a Sochaux-nál, jelentette be a klub hivatalos oldalán.
 
Hosszabbít „az új Zidane" 2011. szeptember 12. 16:28 Kész meghosszabbítani „az új Zinedine Zidane-nak" tartott Marvin Martin szerződését a Sochaux - írja a France Football.
 
Nagy terveket szőnek Lyonban 2011. június 26. 21:45 Az Olympique Lyon azt tervezi, hogy ajánlatot tesz a Sochaux két kiemelkedően teljesítő játékosáért, Marvin Martinért és Rijád Budebuzért.
 
Nem mindenki álmodik a Liverpoolról … 2011. június 25. 17:53 Sok labdarúgó álmodik arról, hogy 21 évesen a Liverpool FC-hez szerződhessen, de Riad Budebuz nem tartozik közéjük. Az algériai támadó középpályás ugyanis jobban örülne annak, ha nem adná el őt a Socheaux.
 
Szerdán El-döntő és Ligue 1! - blog 2011. május 18. 17:38 Kedden a közös tippszelvény elúszott, a szimpla tipp viszont végre feküdt. Örömmel tapasztaltuk, hogy bloggerünk írásaihoz egyre többen szólnak hozzá, ki segíteni szeretne, ki másként bölcselkedik - de, hozzászól. Megpezsdült az élet, az utóbbi idők pechesebb eredményei ellenére az összefogás jelei vannak kibontakozófélben a napituti.blogger.hu oldalon. Ez lenne a lényeg, a SportHirado.hu innen is támogatja a kezdeményezést! Szerdára természetesen az Európa-liga-döntő is felkerült a hármaskötésbe, de egy francia bajnokiról is olvashatunk.
 
Folytassa Barca, Milan, Auxerre! - blog 2011. március 19. 18:39 A Manchester United és a Stoke City nagyszerű győzelemmel örvendeztette meg bloggerünket, és a követőit is. A Vörös Ördögök a 88. percben nyertek tíz emberrel a Bolton ellen, míg a Stoke 4-0-ra verte a Newcastle-t. Pénz a zsebben, de estére sem maradunk tippek nélkül. Lesz izgulni való bőven, hiszen ezúttal egy hármaskötés érkezett. A Barcelona a Getafét fogadja, a Milan Palermóba utazik, míg az Auxerre a Sochaux-t látja vendégül.
 
Édesnégyes: MU, Lyon, Juve, Rapid - blog 2011. március 12. 16:32 A csütörtök és a péntek nem úgy sült el, ahogy bloggerünk szerette volna, az Inter a végén kapott góllal játszott döntetlent Bresciában - odalett a fixtipp. Ám nincs megállás - ebből nem lehet olyan könnyen kiszállni. Alkalmi jósunkat elkapta a szombat esti láz, mindjárt négy találkozót pakolt be a menűsorba. Két kettőskötésről van szó, amelynek tagja például a Manchester United-Arsenal FA-kupa-negyeddöntő és a Cesena-Juve Serie A-bajnoki is. Hát akkor, staying alive!
 
Ilyet csak a zsenik tudnak – videó! 2010. március 26. 12:01 Fantasztikus találattal szerzett vezetést a Sochaux Monacóban a Francia Kupa leggólgazdagabb és legfordulatosabb negyeddöntőjében: Ryad Boudebouz a félpályáról emelt gondolkodás nélkül a kapuba egy szerencsétlen kapuskijövetelt követően. A legjobb négy közé végül mégis a Nagyhercegség csapata jutott 4-3-s győzelemmel, de a meccs momentuma a Sochaux-é volt – ha ez kicsit is vigasztalja a vendégeket.
 
Bastos: három bombagól félóra alatt! 2010. február 21. 19:15 Michel Bastos nevét skandálta az Olympique Lyon szurkolótábora Sochaux-ban, ahol a brazil szélső klasszikus mesterhármasával és Lisandro López góljával győzött 4-0-ra a BL-nyolcaddöntős francia csapat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu