KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SKALICZKI_LASZLO"
Hat kézis maradt Szegeden 2011. január 5. 16:46 Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a legtöbb Budapest Bank férfi kézilabda-bajnokságban szereplő együttes. A keretek sok helyen foghíjasak, hiszen a válogatott játékosok a jövő héten kezdődő, svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra készülnek.
 
Az első Skaliczki-siker Kecskeméten 2008. október 24. 19:22 Megszerezte második élvonalbeli győzelmét is a Budapest Bank Kecskeméti KC együttese, miután péntek este hazai pályán egy góllal legyőzte a Komló gárdáját. A 24-23-as győzelemben elévülhetetlen érdemeket szerzett a kecskemétiek kapusa, Kovács Róbert, aki a második félidőben fantasztikusan védett, és az utolsó másodpercekben is az ő bravúrja kellett a két pont megszerzéséhez.
 
Skaliczki edzést vezényelt Kecskeméten 2008. október 6. 15:50 Hétfő délután megtartotta első edzését a Budapest Bank Kecskemét KC új szakvezetője, Skaliczki László, akinek a szerződtetéséről a SportHirado.hu elsőként számolt be. Az élvonalban újonc kecskeméti gárda vezetői azt várják a rutinos szakembertől, hogy a csapatot tartsa benn az első osztályban. Skaliczki edzői megbizatása 2009 nyaráig szól.
 
Skaliczki László Kecskeméten folytatja 2008. október 6. 11:43 Neves szakember irányítja tovább a Budapest Bank Kecskeméti KC férfi kézilabdacsapatának munkáját – értesült a SportHirado.hu. Az újonc klub vezetői hétfő délután sajtótájékoztatón jelentik be Skaliczki László kinevezését. A férfiválogatott volt szövetségi kapitánya az öt forduló után eredménytelenség miatt menesztett Kun Istvánt váltja a kispadon. A Kecskemét mindössze a 12. helyen áll a bajnokságban.
 
Férfiválogatott: Mocsai egyre távolabb 2008. szeptember 30. 10:03 Furcsa gellert kapott a magyar férfi kézilabda-válogatott ügye. A szövetségi kapitányként korábban biztos befutónak hitt Mocsai Lajost elsőre mégsem nevezték ki a posztra – pedig annak egyetlen várományosa volt – másodszorra pedig nagyon úgy néz ki, már nem is ő az esélyes. Sokkal inkább az a két szakember, akik a közelmúltban a férfi és a női válogatott élén álltak. Skaliczki László kicsit kényszerpályán érezve magát állt fel közös megegyezéssel augusztus végén, míg Hajdu János az olimpiai negyedik hely után távozott posztjáról.
  
Skaliczki: Úgy alakult, hogy nem maradok 2008. szeptember 16. 15:48 Távozik a magyar férfi kézilabda-válogatott éléről Skaliczki László szövetségi kapitány, aki 2001 ősze óta irányította a nemzeti csapatot. Legjobb eredménye a 2004-es athéni olimpián elért negyedik helyezés volt a szakembernek, akinek szerződése idén augusztus 31-én járt le. Lehetséges utódai között elsősorban az MKB Veszprém együttesét irányító Mocsai Lajos neve merült fel. Szeptember 17-én szerdán a hölgyeknél is új kapitányt neveznek majd ki, hiszen azt már korábban tudni lehetett, hogy Hajdu János az ötkarikás játékokat követően feláll a kispadról.
 
Debrecenből kéne menni – 22 év után 2008. július 2. 18:18 Nem is olyan régen még a DVSC-Aquaticum szakmai stábjában dolgozott együtt Skaliczki László és Varga József, csütörtökön pedig előbbi a férfi, utóbbi a női főiskolai válogatott edzőjeként utazik az olaszországi Velencében rendezendő világbajnokságra. Most már az is közös bennük, hogy mindketten szakítottak a debreceniekkel.
 
Skaliczki: A csoportban nem lehet gond 2008. június 21. 23:35 A magyar férfi kézilabda-válogatott az Eb-harmadik, vb-negyedik franciákkal, valamint a szlovákokkal, a románokkal, az ausztrálokkal és a pánamerikai bajnokság második helyezettjével találkozik majd a január 17. és február 1. között sorra kerülő horvátországi világbajnokság első szakaszában. A szombati, zágrábi sorsoláson Skaliczki László csapata az A csoportba került.
 
Skaliczki: A vb-részvétel a közös cél 2008. május 28. 16:25 Bár a pekingi ötkarikás játékokra nem jutott ki a magyar férfi kézilabda válogatott, az együttes számára mégsem lesz tét nélküli a bajnokság finisét követő időszak. A csapat június 7-én Gyöngyösön, majd egy héttel később Szarajevóban lép pályára Bosznia-Hercegovina ellen világbajnoki selejtező-mérkőzéseken. A tét a jövő évi, horvátországi vb-n való részvétel. A keret Skaliczki László szövetségi kapitány vezetésével hétfőtől szerdáig Tatán készült, majd csütörtökön és pénteken Gyöngyösön, illetve Tiszaújvárosban lép pályára barátságos találkozókon a litván válogatott ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu