KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SHAQUILLE_O_NEAL"
Doktor lett Shaquille O'Nealből 2012. június 2. 10:14 A pedagógia doktora lett Shaquille O'Neal, az NBA történetének egyik legnagyobb sztárja. A 216 centis, olimpiai és négyszeres NBA-bajnok a kosarazás mellett folyamatosan tanult. "Mostantól csak a gyerekek hívhatnak Shaqnek. A felnőtteknek kötelezően doktor O'Neal vagyok" - viccelődött a 40 éves kosaras Miamiban, a Barry Egyetem diplomaosztóján. O'Neal hivatalosan tavaly fejezte be 19 éves karrierjét, azóta televíziós szakkommentátorként dolgozik.
 
Visszavonul Shaquille O'Neal - videó 2011. június 2. 10:44 A Bostonnál eltöltött rövid, sikertelen szezon után érett a bejelentés, amely szerdán megérkezett, Shaquille O'Neal, minden idők egyik legjobb kosárlabdázó centere 19 év után befejezi pályafutását. Legnagyobb sikerei helyszínén, Los Angelesben a Lakers kész visszavonultatni 34-es számú mezét.
 
Hét év után ünnepel New York, Shaq-baj 2011. április 4. 10:26 Nagy az öröm a Knicks háza táján, a New York-i különítmény ugyanis megtörte 2004 óta tartó átkát és végre bejutott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásába. Ehhez az kellett, hogy a szezon gyenge láncszemét, a Clevelandet legyőzzék a Nagy Almában. A Lakers viszont otthon kapott ki, a Boston és a San Antonio győzött, utóbbi hatmeccses hanyatlásának vetett véget. A Celtics azonban nem lehet felhőtlenül boldog, hiszen a több mint két hónap után visszatért Shaquille O'Neal ismét megsérült. Keleten Chicago, Miami, Boston, nyugaton San Antonio, Lakers, Dallas az első három sorrendje.
 
Travinak állt Shaquille O’Neal 2010. november 1. 15:06 Shaquille O’Neal a maga furcsa módján ünnepelte a Halloweent: a 215 centis, majd' 150 kilós kosárlabdázó beöltözött Beyoncének, és igen nagy átéléssel kísérletet tett arra, hogy utánozza a pophercegnőt előadás közben. A Boston Celtics centere az erről készült videót Twitter-oldalán is megosztotta követőivel, ám akármennyire is erőlködünk, elsöprő sikernek aligha nevezhetnénk az alakítást. A magunk részéről azt tanácsoljuk Shaqnak, inkább csinálja azt, amihez ért, és lehetőleg olyan ruhában, ami némileg a közízlésnek is megfelel. Persze, tudjuk, Halloween egyszer van egy évben, de akkor is!
 
Bemutatta a Boston Shaquille O'Nealt 2010. augusztus 11. 16:28 Az Orlando Magic, a Los Angeles Lakers, a Miami Heat, a Phoenix Suns és a Cleveland Cavaliers után utolsó állomásához érkezett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban Shaquille O'Neal karrierje, akit kedden mutattak be a Keleti főcsoport bajnokánál, a Boston Celticsnél.
 
Legenda a Boston Celticsben! 2010. augusztus 5. 18:22 Nem vonul vissza a legendás Shaquille O'Neal, sőt, mi több, a 2008-as NBA-bajnok Boston Celticset erősíti a következő két szezonban!
 
Shaq O'Nealt siratja az NBA 2010. március 2. 09:31 Megműtötték, ezért várhatóan az egész alapszakaszt, csaknem nyolc hetet kell kihagynia a Cleveland olimpiai-, világ-, és négyszeres NBA-bajnok kosáróriásának, a combsérülést szenvedett Shaquille O'Nealnek. A Cavaliers érte is győzött, vasárnap este a New York Knickset aprították fel 124-93-ra. A Dallas tovább robog, sorozatban most már nyolc sikernél tart a Mavericks.
 
Valóságshow-t indít a kosársztár 2009. július 20. 21:58 Saját valóságshow-ja lesz Shaquille O’Nealnek, a Cleveland Cavaliers centerének, amelyben többek között Michael Phelpsszel is összeméri az erejét.
 
Shaq gagyi videoklipje Jackó emlékére 2009. július 18. 20:25 Kissé szokatlan, mondhatni furcsa ötletét valósította meg Shaquille O'Neal a Phoenix Sunstól nemrégiben a Cleveland Cavaliers profi kosárlabda-csapatához igazolt csillag. Az NBA-sztár egy alacsony költségvetésű, eléggé bugyuta videoklipet rendezett, amelynek ő maga az egyik főszereplője. Ezzel szeretett volna barátja, Michael Jackson emléke előtt tisztelegni.
 
Elkobozták Shaq O'Neal ajándéklabdáit 2009. július 17. 09:33 Elkobozták azokat a kosárlabdákat négy kínai tinédzsertől, amelyeket Shaquille O'Neal, a Cleveland Cavaliers centere ajándékozott nekik.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu