KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SERSE_COSMI"
Még egy edzőváltás a Serie A-ban 2012. december 17. 17:40 Menesztették Serse Cosmi vezetőedzőt az olasz labdarúgó-bajnokságban utolsó Siena irányítói. A csapat vasárnap 4-1-es vereséget szenvedett toszkán riválisától, a Fiorentinától, s ez már a harmadik kudarca volt sorozatban. A klub ezután köszönte meg az 54 éves szakembernek a munkát.
 
Serie A: ismét edzőt cserél a Livorno 2010. január 24. 17:59 Percekkel a Napolitól elszenvedett 2-0-s vereség után lemondott Serse Cosmi, a Livorno vezetőedzője. Az elnök elfogadta a bejelentést, így a klub ismét trénerkeresésbe kezdhet.
 
Új vezetőedzőre lelt a Livorno 2009. október 21. 17:36 Serse Cosmit nevezték ki az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Livorno vezetőedzőjének. A korábban számos Serie A-s együttesnél megfordult szakember a kedden szélnek eresztett Gennaro Ruotolót váltja a kispadon. A Livorno még nyeretlen az idei szezonban.
 
Serie B: Cosmi helyett Sonetti lesz Vass és Feczesin edzője 2008. szeptember 25. 23:21 Elválnak egymástól Serse Cosmi és a Brescia Calcio útjai: a Vass Ádámot és Feczesin Róbertet is foglalkoztató olasz másodosztályú klubnál felmentették állásából a Perugia korábbi edzőjét, és a 67 éves Nedo Sonetitt nevezték ki új szakvezetőnek.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu