KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SERGIO_PEREZ"
Pérez a Force Indiánál folytatja! 2013. december 12. 16:09 A Force Indiához igazolt a McLaren 23 éves, mexikói F1-pilótája, Sergio Pérez, amit az indiai istálló jelentette be csütörtök délután. Mindez azt is jelenti, hogy új párossal vág neki a 2014-es szezonnak a csapat, hiszen egy hete vált hivatalossá egy másik reménység, Nico Hülkenberg érkezése.
 
Button és Pérez: szent a béke 2013. április 22. 20:35 A vasárnapi, Sebastian Vettel győzelmével végződő Bahreini Nagydíj egyik legizgalmasabb meccse két csapattárs, a világbajnok Jenson Button és az ifjú titán Sergio Pérez között zajlott le, a futam után sem ért véget a mclarenesek hadakozása. A brit szerint Pérez túl rámenősen versenyzett ellene, kollégája nem így látja, de azt elismerte, kockázatos volt a küzdelem, mindketten kieshettek volna. A csapatfőnök elbeszélgetett a felekkel hétfőn.
 
Indiai Nagydíj Pérez nélkül? 2012. október 25. 19:02 Csúnyán megfázhatott Sergio Pérez, a Sauber F1-csapat mexikói pilótája: lemondta a csütörtöki sajtótájékoztatóját, és kérdésessé vált szereplése az Indiai Grand Prix-n, amely pénteken kezdődik a szabadedzésekkel.
 
Egyelőre nem igazol a Ferrarihoz Pérez 2012. szeptember 12. 19:35 Spanyol lapértesülés szerint jövőre biztosan nem szerződik a Forma-1-es Ferrarihoz a mexikói Sergio Perez.
 
Barcelona: megtörték a Red Bull uralmát 2012. február 22. 21:42 Két "ifjú titán" is megelőzte Sebastian Vettelt a barcelonai tesztsorozat második napján: a kétszeres világbajnoknál egyaránt fiatalabb Nico Hülkenberg és Sergio Pérez.
 
A Saubernél folytatja Pérez és Kobajasi 2011. július 28. 17:31 A jövő évi szezonban is a mexikói Sergio Perez és a japán Kobajasi Kamui vezeti majd a Formula-1-es Sauber istálló autóit. A svájci székhelyű csapat csütörtökön, a magyar versenyhétvége előtt, hivatalos honlapján jelentette be, hogy a két pilóta aláírta 2012 év végéig szóló szerződését, az ugyancsak mexikói Esteban Gutierrez pedig a következő idényben is tesztpilótaként segíti az istálló munkáját.
 
Ferrariba ültetik a mexikói újoncot 2011. július 13. 17:48 Kivételes esélyhez jut két fiatal autóversenyző, a Sauber F1-es újoncaként jól teljesítő Sergio Perez és a Ferrari versenyzői akadémiájában pallérozódó Jules Bianchi. A két ifjú pilóta ugyanis meghívást kapott a maranellói csapat párbajára.
 
Zöld lámpát kapott Perez 2011. május 30. 16:38 Kiengedték a Monte Carlo-i Princesse Grace kózházból Sergio Perezt, a Sauber F1-istálló mexikói pilótáját, aki a Monacói Nagydíj szabadedzésén csapódott hatalmas sebességgel a szalagkorlátnak, majd a gumifalba.
 
Jól vannak a Monacói GP sérültjei 2011. május 29. 18:21 VIDEÓ! Nem esett komolyabb baja a Formula-1-es monacói futamon balesetet szenvedett Vitalij Petrovnak, és a szombati időmérőn hatalmasat bukott Sergio Perez is jól van. Utóbbi hétfőn távozhat a kórházból, egy napig még megfigyelés alatt tartják.
 
Mindenkinek leesett az álla Barcelonában 2011. március 10. 17:14 Erre azért kevesen számítottak! Az első és a második napon is a Red Bull uralkodott, csütörtökre azonban fordult a kocka a barcelonai F1-es tesztelésen, ráadásul két versenyző is megelőzte a Vörös Bika ausztrál versenyzőjét, Mark Webber. Felipe Massa és a Ferrari kiváló szereplése nem meglepetés, de az már annál inkább, hogy az újonc Sergio Perez az élre száguldott a Sauberrel.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu