KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SEBASTIEN_OGIER"
Ogier nyerte a Katalán-ralit 2013. október 27. 18:43 A már világbajnok Sébastien Ogier nyerte meg a Katalán-ralit, az idény utolsó előtti versenyét. A 29 éves franciának ez volt az idei nyolcadik győzelme, vasárnap 45,6 másodperces hátrányt dolgozott le, és előzte meg a szintén Volkswagennel versenyző finn Jari-Matti Latvalát. A szezonzárót november 13. és 17. között rendezik Walesben.
 
Megszületett az új ralivilágbajnok! 2013. október 4. 00:07 A hazai környezetben versenyző Sébastien Ogier nyerte csütörtökön a Francia-rali úgynevezett power stage-ét, ezzel behozhatatlan előnyre tett szert a pontversenyben, és megszerezte első világbajnoki címét.
 
Csapatot váltott a vb-bronzérmes 2011. november 23. 15:45 Három évre szóló szerződést kötött a Volkswagen Motorsporttal Sébastien Ogier, az idei rali-világbajnokság harmadik helyezettje.
 
Akropolisz-rali: Loeb-blama, Turán-siker 2011. június 19. 16:30 A francia Sébastien Ogier nyerte vasárnap az Akropolisz-ralit, a világbajnoki sorozat 7. futamát, amelyen az SWRC kategóriában érdekelt Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a bravúros harmadik helyet szerezte meg.
 
Dobogóról estek ki a mieink a rali-vb-n 2011. április 16. 19:23 Balszerencsésen zárult Turán Frigyes és Zsiros Gábor első idei versenye a rali-világbajnokságon, miután a jordániai viadal szombati zárónapján kigyulladt az autójuk és kiestek.
 
Nem bír csapattársával Sébastien Loeb 2011. március 6. 12:28 VIDEÓ! Mindössze 10,5 másodperces előnnyel, de továbbra is Sébastien Ogier vezeti a Mexikó-ralit a második nap után, megelőzve csapattársát, a hétszeres világbajnok Sébastien Loeböt. A két citorenes mögött a harmadik helyen az idei sorozat első, svédországi versenyét megnyert Mikko Hirvonen áll, tisztes távolságban. A viadal vasárnap három szakasszal fejeződik be, összesen 63 kilométer vár a versenyzőkre.
 
Megint az árokban landolt Räikkönen 2010. július 31. 20:48 VIDEÓ! A hazai pályán versenyző Jari-Matti Latvala nyerte a rali-világbajnokság nyolcadik állomását a szédületes tempójáról és hatalmas ugratóiról elhíresült Finn-ralit. A Ford pilótája az új-zélandi sikerét követően szezonbeli második győzelmét aratta, mindössze tíz másodperccel megelőzve Sébastien Ogiert és a pontversenyben vezető Sébastien Loeböt. A verseny szorosságát jól jelzi, hogy a negyedik Petter Solberg is mindössze fél percet kapott.
 
Emberére talált a hatszoros világbajnok 2010. május 30. 18:22 A Citroënnel versenyző Sébastien Ogier nyerte a Portugál-ralit, az idei világbajnokság hatodik versenyét. A francia pilóta pályafutása első futamgyőzelmét aratta vasárnap. A hatszoros vb-győztes nyolc Sebastien Loeb nyolc másodperces hátrányból sem tudta befogni vasárnap.
 
Dráma: két másodperc döntött a rali-vb-n 2010. május 9. 13:48 Három kanyarral a cél előtt megpördült így Jari-Matti Latvalának ajándékozta a győzelmet az Új Zéland-ralin Sébastien Ogier. A francia pilóta 2,5 másodperccel végzett a finn mögött, amely a sportág történetének harmadik legszorosabb befutója. A harmadik pozíciót a szombaton még a mezőnyön átgázoló, címvédő Sébastien Loeb végzett.
 
Átgázolt a mezőnyön Sébastien Loeb 2010. május 8. 10:46 Pénteken hídnak ütközve tetemes hátrányt szedett össze a címvédő Sébastien Loeb a rali-világbajnokság Új Zéland-i állomásán, mégis a második nap végére a második helyre kapaszkodott vissza. A versenyt Sébastien Ogier vezeti.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu