KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SAMIR HANDANOVIC"
Aki hat büntetőt védett egymás után 2014. november 29. 00:11 Ez nem akármi: Samir Handanovic sorozatban a hatodik tizenegyest hárította Inter-mezben csütörtök este, a Dnipro ellen 2-1-re megnyert El-meccsen (0-1-nél). Korábban Maxi López (Sampdoria), Cassano (Parma), Larrondo (Torino), Cossu (Cagliari), és Toni (Verona) büntetőjét fogta ki a 30 éves, szlovén válogatott portás. A Serie A-statisztikák szerint egyébként már 20-szor sújtott le a Tizenegyesölő, ebben a tekintetben csak Gianluca Pagliuca előzi meg az örökrangsorban. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy közben válogatott meccsen Wayne Rooneynak azért sikerült bevennie a kapuját tizenegyesből.)
 
A Barca Handanovicot akarja 2013. április 24. 13:50 A Barcelona kinézte magának Samir Handanovicot, az Inter szlovén válogatott kapusát a nyáron vélhetően távozó Victor Valdés helyére - írja a Sky Sport Italia átigzolási szakértője. A hivatalos megkeresés még várat magára, de komolyan fontolgatja az ajánlatot a Barca.
 
Tagadják az Arsenal megkeresését 2010. július 16. 22:16 A labdarúgó ügynöke és az Udinese is tagadja, hogy az Arsenal ajánlatot tett volna az Udinese kapusáért, Samir Handanovicért.
 
A Serie A-ba hívják Fülöpöt 2010. június 6. 21:54 Az olasz élvonalbeli Udinese labdarúgóklub vetett szemet Fülöp Mártonra, a Sunderland magyar válogatott kapusára - értesült az Eurosport televíziós sportcsatorna.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu