KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SAM_QUERREY"
Tenisz, Párizs: Murray kétszettes sikerrel mutatkozott be 2008. október 30. 07:54 Párizsban is menetel az elmúlt hetekben Madridban és Szentpéterváron is tornagyőzelmet arató Andy Murray. A tenisz Mestersorozat utolsó, 2,27 millió euró összdíjazású viadalán az amerikai Sam Querrey-t verte két szettben.
 
Tenisz, Davis Kupa: a végén Feliciano Lopez is legyőzte Querrey-t 2008. szeptember 21. 18:26 A spanyol férfi teniszválogatott 4-1-re győzött az Egyesült Államok ellen a Davis Kupa elődöntőjében, miután az utolsó találkozón Feliciano Lopez 7:5, 7:6-ra nyert Sam Querrey ellen. Az európai együttes a fináléban Argentínával vagy Oroszországgal találkozik.
  
Nadal küszködött, de végül győzött 2008. szeptember 19. 16:03 A papírformának megfelelően a spanyol férfi teniszválogatott 1-0-ra vezet az amerikai csapat ellen, miután a világelső Rafael Nadal négy szettben verte Sam Querreyt a Davis Kupa Világcsoport elődöntőjében. A salakkirály 3 óra 17 perc alatt múlta felül ellenfelét, miután rövidítésben elbukta az első játszmát.
  
Tenisz, US Open. Sam Querrey legyőzte a horvát „adogatógépet” 2008. augusztus 30. 19:33 Némi meglepetésre a hazai közönség előtt szereplő Sam Querrey három játszmás találkozón múlta fel az „adogatógép” Ivo Karlovicot az amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open harmadik fordulójában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu