KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RON_VLAAR"
Majdnem gól Vlaar 11-ese, de mégsem az 2014. július 12. 00:24 Ron Vlaar kihagyott büntetője meghatározónak bizonyult Hollandia kiesésében és Argentína vb-döntőbe jutásában, a holland középhátvéd volt az első ítéletvégrehajtó, lövését hárította Sergio Romero kapus. Amatőr felvételek alapján elterjedt a hír, hogy valójában nem is hibázott, mert a védést követően a kapuba pattogott a labda. Az igazság azonban az, hogy egyrészt nem jutott át a teljes terjedelmében a játékszer a gólvonalon, másrészt Vlaar vállal beleérhetett a kipattanóba. Ha nem ér hozzá újra a játékos, és túljut a vonalon, abban az esetben valóban meg kellett volna adni a találatot.
 
Hosszabbított a Feyenoord kapitánya 2011. június 7. 14:22 Ron Vlaar két évvel, 2014-ig meghosszabbította szerződését a Feyenoorddal. A csapatkapitány 2006-ban érkezett az Alkmaartól, és nőtte ki magát azóta a rotterdamiak legfontosabb játékosává. A kétszeres holland válogatott hátvéd bízik benne, Georginio Wijnaldum és Leroy Fer követi példáját, és hosszabb távon is elkötelezik magukat a De Kuipban.
 
Négy gyenge láncszem a hollandoknál 2010. május 28. 13:48 Vurnon Anita, Ron Vlaar, Jermain Lens és Orlando Engelaar is a holland keretszűkítés áldozata lett csütörtök este. Végleges az Oranje utazó kontingense, a dél-afrikai világbajnokság előtt még két mérkőzés vár a fapapucsosokra.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu