KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RIO_AVE"
Csúcsra ért a Benfica Portugáliában 2010. május 9. 22:37 Öt év után ismét bajnok a Benfica Portugáliában, amely zárásként Oscar Cardozo duplájával 2-1-re verte a Rio Avét a Luzban vasárnap este. A Braga csak abban az esetben foglalhatta volna el a trónt, ha nyer a Nacional otthonában, a Benfica pedig veszít, végül egyik sem teljesült, öt pontos előnnyel lett első a lisszaboni csapat. A Porto, a Sporting és a Maritimo az Európa-ligában indulhat, kiesett a Belenenses és a Leixoes. Cardozo 26 góljával a gólkirályi címet is megszerezte.
 
Portugália: a teljes edzői stábot leléptették a Rio Ave meccsén 2008. november 21. 23:31 Idegenben aratott győzelmet a listavezető Leixoes a Rio Ave otthonában a portugál élvonalbeli labdarúgó bajnokság (Liga Sagres) 9. fordulójában pénteken.
 
Portugália: az FC Porto botlott a Rio Ave otthonában 2008. szeptember 22. 00:14 A címvédő FC Porto együttese szégyenszemre 0-0-s döntetlennel távozott Vila de Condéból, a Rio Ave otthonából a portugál nemzeti bajnokság harmadik fordulójában vasárnap este.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu