KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RICKY_ALVAREZ"
Argentin sztár a Sunderlandnél 2014. szeptember 1. 22:26 Nagy a jövés-menés a Sunderlandnél. A 26 éves, argentin válogatott támadó középpályás, Ricardo Álvarez is piros-fehérben folytatja kölcsönben. Az Inter jövő nyáron visszavárja Rickyt.
 
Hivatalos: Alvarez az Internél 2011. július 6. 11:52 Immár hivatalos. Argentin labdarúgóval erősített az Internazionale! A Velez Sarsfield ugyanis hivatalos közlte, Ricky Alvarez közel 12 millió eurórért Milánóba szerződött, igaz a vételár egy részéhez a játékos sikeres olaszországi szereplése is szükséges.
 
Wenger elbukta az argentin középpályást 2011. július 5. 11:45 Nemrég még minden jel arra mutatott, hogy argentin labdarúgóval erősödik az Arsenal középpályássora, de olasz lapértesülés szerint most mégis az Internazionale ünnepelheti Ricky Alvarez megszerzését.
 
Kiütik a nyeregből az Arsenalt? 2011. június 27. 16:42 Olasz lapértesülés szerint elképzelhető, hogy nem az Arsenalhoz igazol a Vélez Sarfielddel bajnok, 23 éves argentin támadó középpályás Ricky Álvarez!
 
Ricky Álvarez az Arsenal első fogása? 2011. június 24. 18:16 Az Arsenalhoz igazol a Vélez Sarfielddel bajnok, 23 éves argentin támadó középpályás Ricky Álvarez - legalábbis ezt állítja Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke, aki nagyon csalódott, hogy nem sikerült Szícilába vinnie a potenciális Pastore-utódot.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu